De piatră la exterior, de zahăr la interior. Care sunt zodiile cele mai bune, deși nu o arată

De piatră la exterior, de zahăr la interior. Care sunt zodiile cele mai bune, deși nu o arată

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Tuturor ni s-a întâmplat să ne împrietenim cu persoane și să ajungem să fim cei mai buni prieteni, deși nu am fi crezut niciodată că se poate întâmpla acest lucru. Prima impresie este, de cele mai multe ori, doar... o primă impresie, nu una definitivă. Acest lucru se întâmplă deoarece unora dintre noi ne este mai greu să ne acomodăm cu persoanele noi care apar în viața noastră sau din cauză că avem nevoie ca acele persoane să ne demonstreze că au niște calități înainte de a avea încredere în ele.

Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiilor. Datorită caracteristicilor zodiacale, există zodii care tind să pară mai distante la o primă impresie, chiar antisociale. Însă acest lucru nu ar trebui să ne descurajeze. Vom rămâne plăcut surprinși să aflăm că indiferența lor este doar o barieră pentru a opri persoanele care nu le stârnesc interesul în niciun fel și care nu au valorile și calitățile pe care ei le apreciază la cineva. Odată ce ajungi să le cunoști mai bine, vei realiza că sunt niște persoane calde și iubitoare.

Berbec

Berbecul, cel mai puternic semn din zodiac, poate părea la prima vedere indiferent, chiar rece cu persoanele cu care intră în contact. Însă acest lucru nu trebuie să îi descurajeze pe cei din jurul lor.  Fiind mereu în mișcare, Berbecii pot lăsa o oarecare impresie de distanțare de tot ce îi înconjoară. Comportamentul Berbecilor poate fi explicat prin nevoia lor de a fi energici, activi și prin setea de competiție. Fiind sub semnul focului, natura lor îi îndeamnă să acționeze uneori fără să gândească. Însă, după ce ajungi să îi cunoști, îți vei da seama că sunt niște persoane deschise și pe care te poți baza.

Balanță

Balanțele sunt prin natura lor niște intelectuale care, din cauza nehotărârii lor, pot lăsa o ușoară impresie de îngâmfare. Din cauza iubirii lor de frumos și artă, Balanțele pot părea cu nasul pe sus. Totuși Balanțele sunt cele mai sociabile zodii care rar intră în conflicte. Ele urăsc să fie singure și au nevoie de cineva în acțiunile pe care le desfășoară. Încearcă să ai răbdare cu nativii din această zodie și vei găsi în aceștia cei mai buni prieteni pe care îi poate avea cineva.

Capricorn

Capricornul este considerat cel mai serios semn al zodiacului, dar și cel mai disciplinat. Acest lucru îl face să aibă pretenții față de cei din jurul lui, așteptându-se de la ceilalți să fie la fel de responsabili ca el. Capricornii pot avea probleme în ceea ce privește apropierea de colegi, din cauza nevoii pe care o au de a controla totul, chiar și pe cei din jurul lor. Odată ce învață să îi ierte pe ceilalți și să nu îi mai judece, Capricornii sunt cei mai de încredere prieteni. Vei descoperi că nativii acestei zodii sunt foarte inteligenți și au simțul umorului. Dacă le dovedești că ești loial și consecvent, fii sigur că te vei regăsi printre acei puțini prieteni pe care îi au.

Pești

Un defect al Peștilor este că iau lucrurile mult prea personal. Bazându-se mereu pe sentimente, ei nu știu când să facă diferența între lucrurile care îi jignesc și cele care nu. Din cauză că se bazează prea mult pe emoții, ei tind să fie sceptici și să poarte pică. Cel mai bun lucru pe care îl putem face atunci când avem de-a face cu acești nativi, fără să îi cunoaștem, este să ne abținăm să facem glume, pentru a nu risca să îi facem să se simtă jigniți. După ce Peștele capătă o oarecare încredere în tine și se mai relaxează, vei fi surprins să găsești în el o persoană foarte caldă, care îi pune pe ceilalți înaintea nevoilor lui, un prieten loial și devotat.

Articolul urmator
Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia
Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia
Ce piatră prețioasă ești?
Incepe quiz
Ce piatră prețioasă ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.