Deschidere oficiala Gargantua d’oro

Deschidere oficiala Gargantua d’oro

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Din 9 decembrie 2013, odata cu sezonul rece, Bucurestiul are o noua destinatie culinara de exceptie, prietenoasa si savuroasa in noua locatie, Gargantua d'oro, restaurant care face parte din lantul deja binecunoscut Gargantua, alaturi de restaurantul Garagantua - In the Park si sala de evenimente Garagantua Anniversaire.

Inceputul povestii noastre este cu multi ani in urma, cand am decis sa deschidem prima locatie din Parcul Gradina Icoanei. Parea locul potrivit pentru zile de rasfat si seri relaxante in compania celor dragi.

Rezultatele au fost pe masura asteptarilor noastre, dar mai ales ale clientilor.

Daca vrei sa te bucuri de un pahar de vin cu prietenii, sau vrei sa gasesti combinatia perfecta de gusturi intr-o cina savuroasa in stil mediteranean, Gargantua te asteapta cu masa pusa.

Si pentru ca mancarea era buna, dar locul insuficient, am deschis Gargantua Anniversaire, in care replicam ce avem In the Park, dar la scara mare - nunti, botezuri, petreceri corporate.

Iar de acum gurmanzii si nu numai, se pot bucura de o locatie eleganta, in centrul monden al Bucurestiului: restaurantul Gargantua d'oro, amplasat in zona Pietei Dorobanti.

Bunul renume de care se bucura restaurantele Gargantua garanteaza servicii impecabile si preparate delicioase, alese cu grija din toate colturile lumii si realizate de maestri bucatari!

Si pentru ca vorbeam de maestri bucatari... staff-ul restaurantului condus de Maestrul bucatar Lucian Horotan este pregatit sa faca demonstratii de talent si performanta in arta culinara.

Reprezentantii bucatariilor Europei, sub bagheta atenta a Maestrului Lucian Horotan, un expert al bucatariei Fusion, sunt pregatiti si va asteapta la Gargantua d'oro cu preparate si specialitati deja incercate in locatiile mai vechi din cadrul lantului de restaurante.

Dar noutatea de la Gargantua d'oro o reprezinta specialitatile japoneze pregatite de Sushi Chef Ken, in diferite prezentari ce tin de cultura asiatica, sushi rolls, salata japoneza cu mango, spring rolls. Atent la detalii si cu gusturi rafinate, preparatele Chef-ului Ken sunt o carte de vizita pentru noi.

La Gargantua, povestile iti sunt ascultate, prietenii iti sunt primiti cu drag, iar partenerii de afaceri sunt intampinati cu profesionalism.

Gargantua este locul in care simti ca esti de-al casei!

Articolul urmator
„Inelul blestemat” al Familiei Regale. Safirul albastru ar fi pecetluit soarta Prințesei Diana și a lui Kate Middleton
„Inelul blestemat” al Familiei Regale. Safirul albastru ar fi pecetluit soarta Prințesei Diana și a lui Kate Middleton

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.