Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență!

Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

UPDATE 15 octombrie: Tamara Buciuceanu-Botez a murit.

 

Potrivit ultimelor vești venite de la spitalul unde este internată Tamara Buciuceanu-Botez, se pare că starea multiubitei actrițe este tot mai gravă. Tamara Buciuceanu-Botez este în continuare intubată şi ventilată mecanic, la Spitalul Elias.

„E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat, marţi, pentru colegii de la Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

 

 

Știre de ultimă oră care a speriat și întristat întreaga Românie! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată, de urgență, ieri, la Spitalul Elias.

Tamara Buciuceanu Botez

Legendara actriță este chiar în secția de terapie Intensivă la Spitalul Elias de miercuri, în urma unor probleme cardiace mai vechi, care însă în ultimul timp s-au agravat. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, a declarat următoarele pentru Mediafax: "E internată de ieri, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubată sau ventilată. Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate". actrița va mai rămâne internată cu siguranța câteva zile.

Articolul urmator
De ce rugăciunile tale fierbinți nu au fost ascultate până acum și cum să schimbi asta
De ce rugăciunile tale fierbinți nu au fost ascultate până acum și cum să schimbi asta
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.