Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui

Vineri, 14.02.2020

Simți câteodată că te-ai săturat să tot mergi la întâlniri și să încerci să clădești relații cu persoane care ajung să te dezamăgească? Ești sătulă de oamenii toxici care apar în calea ta, de bărbații narcisiști sau de aventurierii care nu vor niciodată o relație serioasă?

Dacă ești pe punctul de a renunța să-ți găsești marea dragoste, după atâtea dezamăgiri, nu o face. Acesta este momentul în care trebuie să-ți deschizi mintea și să te încredințezi voinței lui Dumnezeu, cu convingerea că El îți va scoate în cale persoana care îți este menită. 

Gândește astfel: poate că toate încercările nereușite și suferințele prin care ai trecut sunt testul lui Dumnezeu pentru a te pregăti de dragostea adevărată. Îți testează curajul, dorința de iubire, credința, și, mai presus de toate, răbdarea. 

Odată ce vei accepta acest lucru, nu-ți rămâne decât să-I încredințezi așteptările și visurilele tale. 

cuplu inima

Poate că nu crezi aceste lucruri, dar Dumnezeu chiar are un plan pentru tine, la fel ca pentru orice ființă vie de pe această planetă. Este adevărat că, de multe ori, nu înțelegem Căile Sale. Dar, în cele din urmă, sensul lucrurilor pe care le primim de la El ni se dezvăluie. Dumnezeu vrea să-ți găsești fericirea și să întâlnești persoana cu care te potrivești cu adevărat.

Dacă ai credință, Dumnezeu îți va trimite persoana potrivită

Poate că această persoană nu este perfectă, dar întrunește tot ceea ce ai tu nevoie și ce cauți la cineva. 

Dar această persoană nu apare în viața ta când vrei tu, ci în momentul în care ești cu adevărat pregătită să o primești. Bărbatul ideal va veni la tine atunci când vei deveni cu adevărat ceea ce îți este destinat să fii, ca un dar din partea divinității. 

Amintește-ți că numai Dumnezeu cunoaște momentul perfect pentru ca tu să-ți întâlnești sufletul pereche și îți va trimite persoana potrivită doar în acel moment.

Este posibil ca atunci să-ți fi pierdut deja speranța că vei întâlni vreodată pe cineva pe care să-l iubești total și care să-ți dăruiască, la rândul său, dragostea sa necondiționată. Poate că ai trecut prin despărțiri dureroase sau ai obosit să întâlnești persoane care nu răspund nevoilor tale. 

Când vei întâlni sufletul pereche, vei înțelege motivele suferinței tale

Îți vei da seama că despărțirile, suferințele, persoanele nepotrivite, toate au avut un rol în viața ta: să te pregătească pentru cel care îți este menit. Vei înțelege că inima ta frântă te-a făcut mai sensibilă și mai receptivă la adevărata dragoste. Vei realiza că doar acum poți aprecia un bărbat care ți se potrivește, un bărbat trimis de Dumnezeu. 

tineri sarut

Și vei fi recunoscătoare pentru toate lucrurile prin care ai trecut, chiar dacă atunci când le-ai trăit păreau adevărate tragedii. Vei mulțumi Domnului pentru toate despărțirile care te-au rănit și pentru toate persoanele toxice pe care El le-a luat de lângă tine. 

De aceea, nu-ți pierde încrederea în divinitate. Dumnezeu te privește și pregătește ceva minunat pentru tine. Trebuie doar să ai răbdare!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (29096 vizite)
  2. 7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi (16616 vizite)
  3. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (15827 vizite)
  4. O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea (14338 vizite)
  5. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (10422 vizite)
  1. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (nota 4.9)
  2. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (nota 4.2)
  3. Lucian Mîndruță, mesaj emoționant către Patriarhul Daniel! Dacă îl ascultă, zeci de mii de vieți vor fi salvate! (nota 4.0)
  4. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (nota 3.7)
  5. 7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi (nota 3.7)
  1. Măsuri extreme în vremuri disperate: gestul neașteptat făcut de patronii unui magazin, după ce o femeie a tușit, în mod special, peste mâncare (0 comentarii)
  2. Stați în case! Închiderea zonelor roșii funcționează: niciun caz nou în Codogno, orășelul italian de unde s-a răspândit coronavirusul în Europa! (0 comentarii)
  3. Cât costă cel mai scump câine din lume și cum arată! (0 comentarii)
  4. Munca de acasă poate fi ușoară, chiar dacă ai copii! 5 sfaturi pentru a fi eficientă (0 comentarii)
  5. Sânge albastru: cine are această calitate și de ce (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!