După moartea soţiei, un bărbat a recuperat cântecele de leagăn ale acesteia cu ajutorul internetului

Vineri, 04.11.2016
de Andreea Baluteanu

Nu de puţine ori, ne plângem de artificialitatea online-ului, deşi recunoaştem că ne petrecem o mare parte a zilei pe internet. Iată însă că străinii cu care te conectezi total întâmplător, pe care nu i-ai văzut niciodată şi al căror chip nu îl cunoşti decât prin intermediul ecranului gadget-ului tău, se pot transforma în cele mai de preţ ajutoare.

Pregătiţi-vă să vă reclădiţi speranţa în umanitate, cu o poveste extrem de emoţionantă, care ne demonstrează că oamenii pot face bine pe cele mai neobişnuite căi!

Un bebeluş ascultă cântecele de leagăn ale mamei sale datorită internetului

Jared Buhanan-Decker şi soţia sa, Sharry, cu care era căsătorit de 12 ani, se pregăteau pentru cea mai fericită zi din viaţa lor, naşterea primului fiu, când soarta a intervenit tragic. Deşi sarcina lui Sharry se desfăşurase normal, iar o cezariană fusese programată de doctori, se pare că femeia suferea de o afecţiune rară, embolie cu lichid amniotic, care provoacă şoc anafilactic şi respirator, invadând patul vascular matern cu lichid amniotic la câteva minute după naştere.

Devastat, Jared a trebuie să reînveţe să trăiască în absenţa femeii pe care a iubit-o cel mai mult, pentru fiul său. Cu toate acestea, existenţa în locuinţa pe care o împărţea cu Sharry i se părea de nesuportat: „Nu mă mai simţeam acasă fără Sharry. Casa mea a fost mereu oriunde era Sharry, iar ea nu mai era acolo”, declara tăticul îndurerat pentru ksl.com, un post local afiliat CNN.

Ca să-şi aline pierderea, Buhanan-Decker s-a concentrat pe a aduna amintiri pe care Sharry le lăsase, mici dovezi ale prezenţei sale de care se putea agăţa. Astfel, bărbatul a găsit în calculatorul ei fişiere cu înregistrări vocale, care conţineau şi un cântec de leagăn pentru fiul său, pe care nu le-a putut însă deschide din cauza formatului imposibil de citit.

Buhanan-Decker a căutat atunci ajutor pe internet. A intrat pe Reddit, un site unde utilizatorii online se ajută reciproc să rezolve diverse probleme. Realizând că ceea ce cerea era uşor neobişnuit, bărbatul şi-a expus problema, rugându-i pe internauţi să îi ofere susţinerea lor, pentru a mai putea auzi încă o dată glasul soţiei sale.

Spera la un răspuns sau două, dar a fost complet luat prin surprindere de zeci de reply-uri la postarea sa. „Am fost impresionat de bunătatea unor oameni care îmi erau complet străini. Bineînţeles, mi-aş fi dorit să nu fi avut nevoie de ea, dar tragediile pot să scoată la suprafaţă compasiunea şi dragostea”, povestea el emoţionat.

În numai câteva minute, lui Buhanan-Decker i se promitea că va avea gata fişierele într-o oră sau i se oferea chiar un aranjament muzical care să se potrivească armonios cu frumoasa voce a soţiei sale.

Urmăriţi mai jos înregistrarea salvată de internet!

De atunci, glasul tandru al lui Sharry umple casa în care Jared locuieşte cu fiul său J.J. Bărbatul nu poate uita că atât el, cât şi bebeluşul său au privilegiul de a asculta vocea lui Sharry graţie bunătăţii dezinteresate a unor necunoscuţi.

Surse foto: Facebook, Youtube, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!