Ea este femeia cu cele mai lungi gene din lume!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Încă de la publicarea lor, din anul 1955, Recordurile Guinness au celebrat talentul, inventivitatea și aptitudinile oamenilor. Unele dintre acestea sfidează legile naturii și au legătură cu atribute pe care nici măcar cea mai creativă minte nu le-ar putea inventa.

De la păr sau unghii ireal de lungi sau diverse colecții ciudate, toate aceste recorduri au fost deținute de-a lungul timpului de câte o persoană. Când vine vorba despre gene incredibil de lungi, o femeie din China este mândra deținătoare a acestui titlu.

you jianxia, femeia cu cele mai lungi gene din lume

Sursa foto: Captură YouTube

Și-a doborât propriul record

You Jianxia a reușit să-și doboare propriul recordul mondial la lungimea genelor. Inițial, ea a fost inclusă în "Guinness Book" în anul 2016, atunci când genele sale măsurau 12,8 cm. Cinci ani mai târziu, acestea aproape și-au dublat lungimea, atingând un nou record mondial - de 20,5 cm. Femeia se mândrește foarte mult cu această realizare și spune că nu s-a simțit niciodată mai împlinită în viața ei.

"Am doborât recordul la lungimea genelor. Acum, genele mele au o lungime de 20 de centimetri. În anul 2015, eu am realizat faptul că genele mele au început să crească foarte rapid, însă după aceea ritmul de creștere a fost mai lent, dar nu l-am oprit. M-am tot gândit de ce oare am aceste gene lungi", a declarat ea.

you jianxia, femeia cu cele mai lungi gene din lume

Sursa foto: Captură YouTube

Genele sale, un adevărat mister

Femeia este, cu siguranță, o apariție neobișnuită, iar oamenii sunt absolut uluiți de lungimea genelor sale. Oricâte cercetări și analize au făcut, experții nu au reușit încă să găsească o explicație plauzibilă pentru care acestea nu se opresc din creștere. Pe de altă parte, ea crede că totul are legătură cu un miracol, amintindu-și de perioada de 480 de zile în care a locuit în munți. Consideră că genele sale lungi sunt un dar primit din partea lui Buddha.

"Am fost la doctor și la specialiști, pentru a afla care este motivul pentru care genele mele nu se opresc din creștere și de ce ale mele sunt mai lungi decât ale celorlalți. Aceștia nu au avut o explicație, iar mie mi s-a părut incredibil", spune ea.

You mărturisește că a încercat să găsească o explicație pentru care deține gene atât de lungi, dar nu a reușit până acum. "Nimeni din familia mea nu are gene atât de lungi. Nu mă încurcă cu nimic, mai cad, dar cresc la loc altele noi", a mai spus ea.

Citește și: Enrique Iglesias a stabilit doua recorduri mondiale Guinness!

Specialiștii de la Guinness World Records i-au făcut măsurătorile necesare și, pe data de 20 mai 2021, femeia a primit certificatul oficial, care dovedește faptul că are cele mai lungi gene din lume. Mulți ar crede că este o adevărată corvoadă să le îngrijească, însă ea spune că rutina ei zilnică este foarte simplă și, în timpul machiajului, le așează după urechi, pentru a nu o incomoda.

"Când mă machiez, nu vreau să fac ceva prea complicat. Am grijă doar să-mi fac o umbră de culoare pe pleoape. În timpul zilei, genele nu-mi creează niciun fel de probleme sau dificultăți", a concluzionat femeia.

Surse articol: Guinnessworldrecords / DailyMail / A1

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator E oficial! Aceasta este cea mai urâtă culoare din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.