Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Emoționant până la lacrimi! Momentul în care un cuplu căsătorit de 73 de ani se revede după un an de distanțare a devenit viral pe internet

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dragostea adevărată nu ține cont de vârstă și nu se estompează pe măsură ce trec anii. Pentru un cuplu care a stat separat timp de un an din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, întâlnirea a fost atât de emoționantă, încât nu te poți abține să nu lăcrimezi când vezi imaginile.

Joseph Baldwin Bigler, în vârstă de 96 de ani, și Margaret Louise Bigler, de 97 de ani, sunt căsătoriți de 73 de ani și au fost forțați să se separe din cauza măsurilor de precauție. Au făcut ce era necesar pentru sănătatea lor, însă le-a fost teribil de greu să stea departe unul de celălalt! Cei doi și-au unit destinele pe data de 31 mai 1948 și, până în anul 2020, nu s-au separat nici măcar pentru o singură zi. După un an în care nu s-au văzut absolut deloc, în martie 2021 a venit clipa mult așteptată - marea revedere.

Momentul în care un cuplu căsătorit de 73 de ani se revede după un an de distanțare

Sursa foto: Captură YouTube

Momentul în care perechea s-a revăzut a fost filmat de către una dintre asistentele de la centrul pentru vârstnici, cea care l-a și postat ulterior în mediul online. Videoclipul a devenit viral și a atins inimile a milioane de oameni de pe glob. Acest cuplu este dovada vie că iubirea învinge mereu, indiferent de circumstanțele și încercările pe care ni le oferă viața.

Imaginile au emoționat o lume întreagă

Pe 7 aprilie 2020, Margaret a fost trimisă la centrul de vârstnici "Harmar Village" din Cheswick, Pennsylvania pentru a se proteja pe timpul pandemiei de coronavirus. Acest lucru a însemnat separarea de jumătatea ei și persoana alături de care și-a petrecut aproape toată viața - soțul ei, Joseph. Cu toate acestea, cei doi s-au revăzut în luna martie a acestui an, când lui i s-a permis să se cazeze în același centru. O asistentă care îi îngrijește pe amândoi a declarat în presa internațională că Joseph a cerut să își vadă soția din primul minut în care a intrat în clădire.

Soții Bingler s-au îmbrățișat cu patos, iar Margaret era vizibil șocată că își revede partenerul, după atât de mult timp. "O, Doamne, mulțumesc, Doamne!", spune ea, pe timpul filmării.

"A fost foarte greu să nu-l văd pe Joe și este foarte trist", a mai spus femeia, care a adăugat că ziua în care s-au reunit a fost una dintre cele mai fericite din viața ei. "Cuvintele nu pot descrie ce am simțit când am îmbrățișat-o din nou după aproape un an", a mărturisit Joe. El a adăugat că a fost un adevărat coșmar să fie departe de ea, însă le-a mulțumit tuturor pentru toată grija și susținerea pe care i-au acordat-o în toată această perioadă.

Margaret și Joseph nu au fost singurii emoționați în privința reuniunii. "Personalul a fost foarte încântat să-i revadă împreună. A fost o zi specială pentru toată lumea", a declarat Holly Bills, o angajată a azilului.

Citește și: Iubirea cea mai pură: un câine și-a așteptat stăpânul în fața spitalului până cand acesta s-a făcut bine

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a centrului și, în total, a înregistrat peste cinci milioane de vizualizări și peste 40.000 de aprecieri, din partea oamenilor din toate colțurile lumii. Cei prezenți nu au fost singurii oameni care au lăcrimat când au privit imaginile înduioșătoare.

"Este o binecuvântare că acest cuplu s-a reunit. Mă simt ca un copil de fiecare dată când vizionez acest videoclip. Sperăm să rămână unul lângă celălalt mult timp de acum încolo", a comentat un internaut.

Surse articol: NyPost / Apost / DailyMail

Sursa foto principală: Captură YouTube

Surse foto: Captura YouTube

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!