Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Energiile Universului se revarsă în sufletul tău, dacă înveți să le recunoști! Iată cele 7 semne importante

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Uneori, drumul îți este presărat cu incertitudini și ți se pare că nu poți merge înainte, dacă nu primești anumite răspunsuri. Fie că urmărești cu ardoare un țel, fie că te afli într-un moment de răscruce al vieții tale, ai nevoie de o îndrumare mai profundă decât sfaturile omenești, care să te conecteze cu sensul și cu misiunea ta. Intuiția este singurul dar pe care îl poți folosi în astfel de împrejurări, dublată de o atenție răbdătoare, care să te ajute să descifrezi mesajele trimise de divinitate.

energie

Atunci când înlături prejudecățile și îndoielile, te deschizi către energiile cosmice, ca un vas care este gata să primească nectarul înțelepciunii. Din secunda în care ai hotărât că lași Universul să te îndrume, viața ta se schimbă, devine încărcată de simboluri și semnificații. Nu mai folosești rațiunea ci accesezi domeniile mai subtile ale conștiinței, precum și energiile latente din subconștient. Carl Jung, cunoscutul psihanalist îndrăgostit de ocult, vorbea despre sincronicitate, acel tip de coincidențe semnificative care ne apar în cale când căutăm anumite răspunsuri și care nu pot fi explicate decât prin mesaje energetice din partea unei entități ce ne depășește. Aceste mesaje pot fi destinate unei singure persoane, așa că pentru altcineva nu au nici un sens. Dar este necesar ca ele să fie întâmpinate cu încredere deplină, pentru că numai așa vei reuși să înțelegi ce-ți comunică Universul. Iată cele mai importante 7 semne care își arată că ești conectată cu energiile cosmice:

1. Vezi mereu numere angelic: 1111, 2222, 444, 333, 555

Astfel de numere sunt mesaje vibraționale mai înalte decât cele din lumea terestră, pe care le primești de la ființe celeste ce te ghidează. Chiar dacă nu ești genul care crede în îngeri, este posibil să captezi o o influență pe care o poți denumi cum dorești, de la inconștient colectiv până la entitate transpersonală.  Cert este că astfel de numere magice pot apărea peste tot - pe chitanța de la supermarket, pe ecranul telefonului, pe cartea pe care o citești. Dacă observi tot mai frecvent aceste combinații numerice, protectorii tăi spirituali îți transmit că te afli pe calea cea bună. Este o ocazie perfectă de a te conecta cu tine și de a te asigura că ai numai gânduri pozitive. În funcție de numerele pe care le întâlnești, vei lua anumite decizii, iar acțiunile tale vor fi inspirate și eficiente, conducându-te către țelurile propuse.

2. Auzi aceeași melodie în repetate rânduri

Câteodată îți răsună în minte o melodie, care te obsedează zile în șir. Adesea, ai senzația că te parazitează și nu dai atenție versurilor sale. Ori îți vine în gând același mesaj, repetându-se la nesfârșit. Ca și în cazul numerelor angelice, melodia sau mesajul pot să-ți apară și în lumea exterioară, pe stradă, la magazin sau la serviciu. De exemplu, într-o perioadă de mari provocări, melodia care îmi revenea periodic în minte era ”We are the champions”. Am realizat mai târziu că a reprezentat o anticipare a faptului că voi reuși să trec peste obstacolele, ceea ce s-a și întâmplat. Atunci când un mesaj te obsedează, este vremea să te oprești și să-i dai mai multă atenție. Indiferent de unde provine sau cum este formulat, ai încredere că este un mesaj destinat doar pentru tine.

3. Începi să primești mici recompense

Constați cu surprindere că sunt lucruri mici, care se întâmplă cum îți dorești: te grăbești și autobuzul vine imediat, ți-e poftă de o prăjitură și o găsești în frigider, primești un card cadou sau o invitație gratuită la un eveniment interesant ori cineva îți dăruiește exact cartea pe care o căutai prin librării. Par lucruri nesemnificative, dar când se întâmplă ca prin farmec, mai multe zile la rând, nu poți să nu te gândești că ești favorizat și cineva, acolo sus, te iubește. Când astfel de coincidențe și sincronicități au loc din ce în ce mai frecvent, este vremea să-ți pui în aplicare și planurile mai importante. Universul îți transmite că ești într-o perioadă propice pentru a-ți atinge scopurile.

4. Ideile inspirate te invadează

Oriunde te duci și orice faci îți vin idei strălucitoare, gata să fie puse în practică și să te conducă spre succes. Apar fără nici un efort, pur și simplu îți inundă mintea, ca și cum cineva ți le-ar trimite din afară. Te simți conectat la un izvor nesfârșit de creativitate și te oprești la tot pasul să faci însemnări, despre încă un gând inspirat care te-a luat cu asalt. În plus, ai o senzație de urgență, ca și cum toate aceste idei ar da buzna în realitate dintr-un moment la altul. Simți că nu mai poți aștepta, că ești gata să pui în mișcare tot Universul cu puterea intențiilor tale.

5. Te simți susținută în tot ceea ce faci

Ai impresia că cineva îți orientează și îți ocrotește fiecare acțiune, că te racordezi la o sursă inepuizabilă de energie și nu simți nici un pic de oboseală, oricât de mult ai munci. În mod normal, când cineva face schimbări importante de viață sau acțiuni foarte în îndrăznețe, se simte secat, copleșit și plin de îndoieli. Dar, atunci când te ancorezi în energiile cosmice, nimic nu ți se mai pare prea greu. Chiar dacă nu ai nici o confirmare clară (încă), simți că lucrurile merg oarecum de la sine și toate acțiunile tale dau roade. Ești conștientă că Universul este în spatele fiecărei intenții pe care o pui în practică, de aceea nu te temi să ieși din zona ta da confort și să te arunci în cele mai palpitante aventuri. Ai certitudinea că totul se va rezolva, până la urmă, deși nu ai nici o dovadă rațională în acest sens.

energiile universului

6. Încep să apară oamenii de care ai nevoie în jurul tău

Dacă țelurile tale depind și de alte persoane ori îți trebuie expertiza cuiva, pentru a te lansa într-o anumită întreprindere, cei de care ai nevoie vor începe să se ivească în preajma ta. Poate că un mentor foarte cunoscut, la care încerci să pătrunzi demult, oferă un curs promoțional gratuit. Ori un investitor renumit este gata să te susțină să dai viață planului tău de afaceri. Sau întâlnești maestrul spiritual pe care l-ai așteptat de multă vreme. Dacă ai auzit zicala ”Când elevul este gata, apare și profesorul.”, acum vei afla că este perfect adevărată. În momentul în care vei cere îndrumare, Universul se va grăbi să ți-o trimită, sub forma cea mai potrivită cu intențiile tale.

7. Provocările neașteptate lucrează în favoarea ta

Poate că ai sentimentul că se ridică prea multe piedici atunci când îți urmărești visele. Dar nu cunoști intențiile secrete ale Universului. Un alt proverb spune că ”Tot răul este spre bine!”. Nimic nu se întâmplă fără un scop atunci când ceri ajutorul energiilor cosmice. Așa că, orice ți-ar apăra în cale, pe termen lung îți va fi benefic. Iar, dacă un lucru nu se întâmplă așa cum îți doreai, înseamnă că nu-ți era cu adevărat de folos. Ceea ce astăzi pare dificil, mâine se va dovedi doar o treaptă a evoluției tale. Indiferent cu ce te confrunți, este o provocare la  a te depăși pe tine însăți, pentru a fi în măsură să primești răsplata mult așteptată.

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!