Este cel mai bogat om de pe planetă, dar este văzut mereu cu aceiași pantaloni

Redactor Divahair.ro

Vacanța în Europa l-a adus pe miliardarul Jeff Bezos, proprietarul Amazon, în atenția publicului de pe bătrânul continent. Iar ochii ageri ai ”poliției modei” au observat un detaliu interesant despre unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei: acesta poartă zilnic aceeași pereche de pantaloni.

Jeff Bezos poarta aceiasi pantaloni

Sursa foto: Instagram/ David Geffen

Miliardarul a fost surprins în trei călătorii ale sale în Europa, și, în toate imaginile, acesta poate fi văzut purtând același element vestimentar: pantalonii de înot, albi, cu motive marine, albastre. Fie că i-a asortat cu o cămașă bleu sau indigo, aceștia au fost punctul stylistic de atracție al criticilor de modă.

Prima ”apariție” a pantalonilor a fost pe iahtul bunului prieten al lui Bezos, miliardarul David Geffen, fondatorul casei de producție cinematografică Dreamworks. Acesta a acostat împreună cu alaiul de bogătani, din care nu a lipsit nici noua iubită a lui Bezos, Lauren Sanchez, pe coasta Spaniei.

A doua oară, Bezos a fost văzut cu aceeași pereche de pantaloni pe Coasta de Azur, tot în compania iubitei. Acesta a purtat pe toată durata vacanței sale aici aceleași haine.

Pantalonii vin de la producătorul Vilebrequin și sunt, de fapt, din colecția de anul trecut, motiv pentru care nici nu se mai găsesc în magazine. Însă un obiect vestimentar asemănător, cu alte imprimeuri costă 260 de dolari.

Nu este singurul miliardar care poartă mai multe zile la rând aceleași haine. Și Steve Jobs, Mark Zuckerberg sau Barack Obama sunt pe această listă a modestiei. 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Tu știi care este numele real al lui Iisus Hristos? Puțini români îl cunosc, dar uite ce semnificatie aparte are

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.