Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ești o femeie nobilă sau o oarecare? Testul lui Picasso îți va dezvălui!

Marţi, 31.01.2017
de Viorica Ghinea

Renumitul Pablo Picasso este muza pentru acest test de personalitate. Acesta a spus: „Există doar două tipuri de femei: zeițe și preșuri de șters picioarele”. Ce anume diferențiază cele două categorii? Ei bine, este simplu de aflat un răspuns clar. Caracterul este cel care face diferența dintre o femeie care merită aplaudată și una care merită huiduită. Iar alegerile pe care le face fiecare reprezentantă a sexului frumos pe parcursul vieții reprezintă un indiciu clar în acest sens.

Cum poți să afli din ce categorie faci parte? Doar testul lui Picasso îți va dezvălui! Iată mai jos ce presupune acesta!

Testul lui Picasso: ce fel de femeie ești?

Există două tipuri de femei în jurul nostru: cele nobile, în fața cărora îți vine să faci plecăciuni ca în fața unei zeițe, și cele oarecare, care nu reușesc să facă nimic notabil în viață, dimpotrivă. Care ar fi reacția ta dacă ai fi pusă într-o situație precum cea descrisă mai jos?

Situație de viață

Ai ocazia să întâlnești un bărbat așa cum îți dorești în viața ta de ceva vreme. Este atrăgător, inteligent, amuzant și ambițios, adică definiția unui bărbat bun de păstrat inițial. Îți este imposibil să nu te entuziasmezi în privința lui, să nu te îndrăgostești așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Dar, după un timp de la începerea relației, afli că el este deja implicat într-o legătură sentimentală. Ce faci? În care dintre variantele de răspuns de mai jos te regăsești?

femeie stilata

Varianta 1: Îi plătești cu aceeași monedă

Imediat ce afli că el este implicat deja în altă relație, nu te poți abține și vrei să te răzbuni. Nu numai că îi faci un scandal monstru, dar te hotărâști să ai o aventură cu unul dintre admiratorii tăi. De-abia după aceea vei putea să continui relația cu el, chiar dacă este cu altcineva.

Varianta 2: Îl ierți și uiți

Nu suporți ideea de a-l pierde, astfel că îl ierți și nu mai deschizi subiectul. Însă îi spui că vei relua legătura cu el doar după ce își va încheia toate socotelile cu partenera lui. Nu ai putea să fii cu el atâta vreme cât el este implicat într-o altă legătură amoroasă, chiar dacă ea funcționează ori nu.

Varianta 3: Îl supui unor teste

Îți este greu să mai ai încredere în el, astfel că îl supui unor teste, după ce îți trece supărarea. Te vei împăca cu el doar dacă îți va demonstra că te vrea într-adevăr în viața lui. Timpul de recucerire este în sine o probă, însă va trebui să mai facă multe lucruri pentru a-ți câștiga inima.

Varianta 4: Îl părăsești

Dacă afli că partenerul tău avea deja o relație când a început să se întâlnească cu tine, lucrurile sunt clare. Nu vei putea să uiți și nici să ierți fapta lui. Există o singură soluție pentru tine. Îl părăsești și nu te implici imediat în altă legătură, ci mai aștepți un timp până ți se vindecă inima.

Ești o femeie nobilă

Dacă ai ales varianta 2, 3 ori 4, atunci ești o femeie nobilă. Tu știi cum să te comporți într-o situație complicată, una care îți poate leza ușor imaginea. Fie uiți și ierți, fie mergi mai departe fără să porți resentimente. Tu îți cunoști limitele într-o relație și nu te faci niciodată de râs prin alegerile pe care le faci. Nu înghiți tot ceea ce vine din partea partenerului tău, însă nici nu îi faci scene monstruoase. Alte reprezentante ale sexului frumos au multe lucruri de învățat de la tine.

Ești o femeie oarecare

Dacă ai ales varianta 1, înseamnă că ești o femeie oarecare. Indiferent de ceea ce îți face un bărbat cu care te întâlnești, nu ar trebui niciodată să te înjosești. Tu trebuie să îi demonstrezi că ești deasupra lui și că nu va mai găsi o femeie ca tine. Nu plăti niciodată cu aceeași monedă și nu recurge la răzbunări inutile. 

Ce a dezvăluit testul lui Picasso despre tine? Ești o femeie nobilă sau una oarecare?

Surse foto: pinterest.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (33)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!