Faceți cunoștință cu bărbatul de 32 de ani care este tată pentru 96 de copii

Faceți cunoștință cu bărbatul de 32 de ani care este tată pentru 96 de copii

Anca Marcus

Călătoria vieții poate fi plină de surprize și alegeri neașteptate. Întâlnim adesea oameni care reușesc să răstoarne tiparele și să ne lase cu gura căscată. Dylan Stone-Miller, un tânăr de 32 de ani din Georgia, Statele Unite ale Americii, face parte din această categorie.

Ingenios, aventuros și cu o determinare de invidiat, Dylan este cunoscut drept bărbatul care are 96 de copii și care vrea să fie tatăl perfect pentru fiecare dintre ei. Hai să înțelegem mai bine cum a ajuns acest bărbat să aibă atâția copii și ce motivații stau în spatele deciziei sale curajoase. 

Cum a început povestea lui Dylan 

Un tânăr curajos, 96 de copii și o demisie surprinzătoare sunt „ingredientele” perfecte pentru o poveste de viață unică. Dylan, în ciuda vârstei sale relativ fragede, a reușit să devină tată pentru un număr impresionant de copii. Dar cum a fost posibil acest lucru? 

Tânărul a început să facă primii pași în această aventură în timpul adolescenței. O infracțiune a fost „imboldul”, în urma ei fiind practic obligat de circumstanțe să caute o modalitate de a face bani și de a-și susține familia.  În timp ce studia psihologia la Georgia State, Stone-Miller a fost arestat pentru consum de alcool înainte de vârsta legală și a ajuns în spatele gratiilor. Părinții lui, confruntați cu resurse financiare limitate, au găsit o soluție neobișnuită pentru a-i plăti un avocat care să-l reprezinte în instanță: să se înscrie ca donator de spermă plătit la Xytex, o cunoscută bancă de spermă din Augusta. Era plătit cu 100 de dolari pentru fiecare recipient donat. Iar în acest fel, timp de șase ani, a început să adune resurse financiare pentru propriile nevoi și pentru cei dragi.  

Dylan nu mai este donator de mulți ani. De-a lungul timpului, a urmat calea învățăturii și a devenit inginer software, dar nu a uitat de angajamentul său față de acei copii cărora, într-un fel sau altul, le este tată.  

Întâlnirea care a schimbat totul 

Dylan și fetița lui

Viața lui Dylan a luat o altă întorsătură zece ani mai târziu. Părinții unuia dintre acești copii au făcut pasul curajos de a-l contacta. I-au trimis o poză cu Harper, fetița pentru care a fost donator. „Mă gândesc la ea ca fiind primul meu copil”, a spus Stone-Miller. A cunoscut-o pe Harper când avea 3 ani; fetița moștenise ochii lui albaștri și buclele blonde ale surorii sale. I-au dat lacrimile și s-a simțit din prima clipă legat de ea. La acea vreme, Stone-Miller deja se afirmase ca un inginer software de succes și era tatăl dedicat al unui băiat. Cu toate acestea, privind chipul inocent al copilului, a realizat că viața îi cerea să facă o schimbare radicală. 

A renunțat la cariera de inginer și și-a dat demisia, hotărât să cunoască fiecare copil pe care îl ajutase să vină pe lume. Așa a început o nouă aventură în viața lui - cea de a călători în întreaga lume pentru a-și întâlni toți copiii. Fără intermediari și fără bariere, Dylan și-a asumat rolul de tată cu o pasiune molipsitoare. Întâlnire după întâlnire, a creat legături autentice cu acești mici oameni, aducând bucurie în viața lor și oferindu-le sprijinul și iubirea necesare într-o lume plină de provocări și nevoi. 

Dylan a ales să-și cunoască copiii 

Mama lui Stone-Miller, Rebecca Stone, a mărturisit că nu cunoaște motivul pentru care fiul ei este atât de dornic să-și întâlnească copiii. Dylan spune că vrea să-și vadă copiii crescând. Până acum, el s-a întâlnit cu 25 dintre ei și insistă că vrea să-i cunoască pe toți. Tânărul ține un jurnal cu numele copiilor, vârstele și zilele de naștere - precum și data când i-a văzut sau a vorbit ultima dată cu ei. 

La începutul pandemiei, un grup de peste 40 de mame ale copiilor mei m-au găsit online. Mi s-a dat posibilitatea de a alege să intru în legătură cu ei sau să aștept copiii să mă contacteze când vor împlini 18 ani, dacă vor dori. Alegerea corectă era evidentă. Ieșeam dintr-un divorț și eram la jumătatea carierei. Mama care m-a contactat prima dată, acum o prietenă apropiată, mi-a adresat mulțumiri pentru cadoul pe care i l-am făcut în timp ce eram la birou în prima zi a unui nou loc de muncă. Am văzut poze cu fiica mea biologică și m-am schimbat profund. Acum sunt conectat cu câțiva dintre copii, călătoresc prin lume și învăț despre experiențele DCP (persoanele concepute de donatori) şi RP (părinții destinatari)", spune Dylan.

Decizia de a-și schimba complet viața nu a fost ușoară, dar Dylan a înțeles că existența are mai multe de oferit decât o carieră. Chiar dacă până în prezent a reușit să îi întâlnească personal pe 25 dintre copii, dorința sa este să îl cunoască pe fiecare, să ofere sprijin tuturor și să le arate că sunt iubiți. Această poveste ne demonstrează că viața poate fi plină de surprize și decizii neașteptate. Cu o abordare dedicată, acest tânăr a reușit să transforme o situație aparent complicată într-o sursă de inspirație.  

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Wowbiz, Daily Mail, Wall Street Journal

Articolul urmator
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Ce fel de copii vei avea?
Incepe quiz
Ce fel de copii vei avea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.