Fashion, Fantezie, Flori by Floria, la Băneasa Shopping City

Redactor Divahair.ro

Floria, prin divizia de amenajări peisagere și prin Floria la Evenimente, a realizat proiectul floristic spectaculos ce marchează aniversarea a 9 ani de la deschiderea centrului comercial Băneasa Shopping City. Decorul inedit invită vizitatorii la #ShoppingDePoveste, fiind inspirat de lumea fantastică a spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil.

Amenajarea floristică impresionantă reprezintă o pregătire a vizitatorilor pentru momentul culminant al campaniei: prezentarea în avanpremieră a 3 acte din spectacolului VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc în centrul comercial pe 2 mai.

aranjament floria aranjament floral floria

Proiectul cuprinde amenajarea floristică pe trei zone complementare ce alcătuiesc decorul centrului comercial începând cu 18 aprilie: rochii din plante și flori purtate de manechine suspendate, zona dedicată fotografiilor (photo corner) și zona principală, pădurea fantastică.

Padurea fantastică, zona cea mai amplă din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafață de aproximativ 70 mp. Situată în Atrium, aceasta cuprinde peste 700 de plante din 80 de specii exotice distincte, dispuse pe 4 straturi specifice pădurilor tropicale.

Pentru zona dedicată fotografiilor (photocorner) conceptul a fost Fantasy. Panoul este realizat în 3D cu elemente de poveste supradimensionate. Fotoliul are forma unei flori, peretele este desprins din romanul Marile Speranțe, iar o uță decorată întărește conceptul de trecere într-o dimensiune fantastică.

manechin floral

Manechinele suspendate cu rochii din plante descriu centrul comercial Băneasa Shopping City ca loc in care Fantasy meets Fashion și transpun vizitatorii într-o atmosferă de poveste cu creații haute-couture realizate din materiale floristice.

Realizarea proiectului a presupus implicarea unei echipe de 15 persoane (floriști, concept designers, asistenti tehnici, alpiniști), și a durat 32 ore.

Elementele spectaculoase de decor realizate de Floria pot fi descoperite și admirate în Băneasa Shopping City în perioada 18 aprilie –2 mai.

#ShoppingDePoveste #DecorDePoveste

#Floria  #BaneasaShoppingCity

manechin din flori

Despre Floria

Grupul Floria operează floraria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.