Femeia Vărsător și bărbatul Leu: Cum se înțeleg cei doi în cuplu?

Femeia Vărsător și bărbatul Leu: Cum se înțeleg cei doi în cuplu?

Adina Saleh

Aflați cum se înțelege femeia Vărsător și bărbatul Leu, ce compatibilitate există între ei din punct de vedere al dragostei, dar și cum se potrivesc cei doi în pat. De asemenea, dacă nu știți ce șanse de a forma un cuplu există între acești doi nativi vă spunem noi în acest articol.

cerc astrologic așezat pe peretele unei cladiri care are desenate cu galben toate semnele zodiacale pe un fond albastru si care seamana cu un ceas mare de perete

Compatibilitate dintre femeia Vărsător și bărbatul Leu

Femeia Vărsător și bărbatul Leu formează un cuplu uimitor. Sunt fermecați, pur și simplu, unul de celălalt încă de la început și în ciuda diferențelor dintre ei pot fi capabili să treacă peste toate divergențele, dată fiind atracția explozivă dintre ei. Pe cercul astrologic cei doi sunt situați la poli opuși, fiind două semne zodiacale pentru care este valabilă zicala: „contrariile se atrag”. În concluzie, Leul este zodie de foc, Vărsătorul de aer, iar focul este întreținut de aer, astfel că, cei doi pot avea o relație echilibrată dacă vor fi toleranți unul cu celălalt.

Relația dintre femeia Vărsător și bărbatul Leu poate fi o competiție continuă în care fiecare se luptă să demonstreze cine are dreptate, amândoi fiind două persoane orgolioase. Pe deasupra, femeia Vărsător este o visătoare, avangardistă și foarte independentă, lucruri pe care Leul le va tolera destul de greu, de aceea vor exista numeroase divergențe din acest punct de vedere între ei. În schimb, aceștia doi vor fi fascinați unul de celălalt. Bărbatul Leu vrea un partener care să-l intrige, iar femeia Vărsător care este extrem de inteligentă și căreia îi place să vorbească frumos despre partenerul ei, îl va ține ocupat foarte mult timp captându-i atenția. El își va hrăni imaginația cu ideile ei inovatoare și va fi fascinat de atitudinea ei enigmatică.

Ea își va da seama că el are nevoie de atenție mai mult decât de orice altceva și îi va oferi asta, complimentându-l des pentru a-i face pe plac și a-i menține atenția trează. Asta, bineînțeles, în cazurile fericite, când femeia Vărsător este suficient de diplomată. La început ea îl va tachina cu tot felul de jocuri ale minții și gesturi afectuoase. El îi va răspunde imediat, dorind să ducă relația la nivelul următor și va vedea totul ca pe o experiență pasională, în timp ce la ea va domina planul intelectual. De asemenea, când el va dori să se miște mai repede, ea va fi cea care va vrea să încetinească ritmul și să analizeze situația, jucându-se puțin cu el, ceea ce îi va plăcea Leului.

o femeie care toarna apa dintr-un ulcior, ea reprezentand semnul varsatorului si este asezata in centrul unui cerc astrologic de culoare albastră

Cum se înțeleg în dragoste femeia Vărsător și bărbatul Leu

Femeia Vărsător și bărbatul Leu, odată ce s-au întâlnit și s-au simțit atrași unul față de celălalt, vor forma un cuplu mai devreme decât se așteptă. Vor fi foarte atrași unul de celălalt încă de la început și în timp, după ce se vor descoperii în dormitor, vor depăși toate diferențele și problemele pe care le pot avea în cuplu. Se poate spune cu ușurință că pot forma o pereche pe viață dacă vor învăța totuși ce este toleranța și vor renunța la orgolii. 

Amândoi sunt tineri la suflet. Leul este adolescentul îndrăgostit pentru totdeauna, în timp ce Vărsătorul este rebelul absolut al zodiacului. Când se vor îndrăgosti, femeia Vărsător va fi prima care va face pasul spre o relație de dragoste. Vor fi la început amici, iar în scurt timp relația va trece la alt nivel, ea fiind convinsă că prietenia dintre cei doi se poate transforma în ceva mai mult de atât. Iar dorința ei se va împlini destul de curând, deoarece Leul își va da seama, la rândul său, cât de bine arată cei doi împreună și mai mult, atracția dintre ei va fi de neoprit, conform astrologilor.

Citește și:Horoscop Sexual Varsator

Ce relație e între femeia Vărsător și bărbatul Leu în pat

Combinația dintre bărbatul Leu și femeia Vărsător este una absolut explozivă. Atracția dintre cei doi poate fi imensă, așa că, nu va dura mult până când vor ajunge în pat, unde vor face dragoste nebunește. Cei doi sunt efectiv fascinați unul de celălalt, iar în dormitor se vor înțelege de minune. Bărbatul Leu are nevoie de o parteneră care să-l intrige, iar femeia Vărsător, care este și foarte inteligentă va știi exact cum să-l domine pe Leu lăsându-l să creadă că el este așa zisul „șef” inclusiv în intimitate. Pasiunea și focul dintre aceste două semne vor fi resimțite, așadar, foarte puternic în dormitor. Fiecare dintre aceste zodii este o forță individuală, dar împreună sunt ca un adevărat vulcan în erupție. În concluzie, cei doi se înțeleg de minune în pat, unde vor ieși, efectiv, scântei și amândoi se vor simți extraordinar unul în compania celuilalt.

 Relația dintre femeia Vărsător și bărbatul Leu pe termen lung

Când vor ieși cu prietenii, cuplul acesta va fi atracția grupului. Ea va fi cea care va întreține discuțiile, iar el va fi în centrul atenției. Sunt cu adevărat un cuplu carismatic care va atrage privirile celorlalți. Amândoi sunt foarte prietenoși, dar și extrovertiți și de aceea vor avea mulți prieteni în compania cărora își vor petrece adesea timpul. Sunt, de asemenea, raționali și clari, în timp ce el are abilități de conducere care nu pot fi ignorate.

Ea va veni cu multe idei noi și originale despre cum ar trebui să-și petreacă timpul liber, de asemenea, le va și pune în practică. Femeia Vărsător este fascinată de bărbatul Leu și mândră de succesul său și calitățile sale de lider. El este cel care ia dragostea mai în serios decât ea, dar niciunul nu va ezita să-și arate afecțiunea față de celălalt.

Una dintre problemele cu care s-ar putea confrunta cuplul femeia Vărsător și bărbatul Leu este infidelitatea Vărsătorului. Ca să nu mai vorbim de faptul că nativele acestei zodii nu trăiesc după reguli sau norme impuse. Sunt libertine și boeme, se aprind ușor și acționează mai puțin ghidându-se după rațiune, ci mai mult după sentimente și inimă. Asta însă, se poate întâmpla atunci când femeia Vărsător se simte ignorată, neglijată, plictisită sau dacă în relație a intervenit plictisul. Ea este o fire activă, vrea mereu ceva nou și nu suportă monotonia.

Uneori va fi deranjată de faptul că el își dorește atât de multă atenție. Ca să nu mai vorbim că aroganța lui o va deranja destul de mult. Până se vor acomoda unul cu celălalt vor duce ceva lupte, perioade lungi de timp, deși, trebuie să știți că bărbatul Leu este prea încăpățânat ca să cedeze vreodată. Prin urmare, ea va fi cea care va trebui să mențină pacea în relația lor. Și pentru că nu va fi mereu pregătită pentru asta, există și riscul să se despartă la un moment dar, după ce focul iubirii și al atracției se va mai potoli.

Citește și: Horoscop Sexual Leu

Este nevoie de multă muncă și răbdare din partea amândurora pentru ca această relație să funcționeze, deși, după cum spuneam, în pat potrivirea este perfectă, problema este când intervin treburile cotidiene și rutina atunci vor apărea și divergențele dintre cei doi. Iar dacă bărbatul Leu va încerca prea mult să-i limiteze libertatea și să o domine peste măsură, atunci femeia Vărsător îl va părăsi, fugind în căutarea libertății și a independenței.

semnul zodiacal al leului desenat cu galben in centrul rotii astrologice pe un fond verde

Adevarul despre femeia este Vărsător și bărbatul Leu de la cupluri

Cuplurile care formează un cuplu - ea fiind Vărsător, iar el Leu sunt cele în măsura să spună cum decurge o astfel de relație și ce șanse sunt să fie împreuna pe termen lung. Iată ce spun oamenii pe forumuri despre relația acestor doi nativi.

  • "Atracția dintre ei este, fără doar și poate, instantanee, iar pasiunea, nimicitoare. Femeia Vărsător are mai mult curaj să se manifeste în pat şi aici imaginaţia, instinctul şi intuiţia o ajută la maximum."
  • Când se vă îndrăgosti, bărbatul Leu va face orice pentru a-i arăta asta partenerei. Însă, femeia Vărsător este destul de capricioasă, iar Leul își va pierde adesea răbdarea devenind neliniștit și chiar agresiv."
  • "Ne cunoaștem de 20 de ani, suntem căsătoriți de aproape 19, avem și o fata de aproape 18. Un mariaj nu este imposibil."
  • "Se vă crea un potențial fantastic de dragoste și de prietenie când cele două mari personalități din zodiac se unesc. În curând vor simți că au spirite asemănătoare și scânteile creativității vor zbura una către alta. Împreună pot forma un cuplu deosebit, pentru că atât Leul cât și Vărsătorul sunt sociabili și sunt priviți cu simpatie oriunde și de către oricine. Evenimentele lor familiale, cu mulți invitați, vor fi mărețe. Însă, diferențele dintre ei vor deveni repede evidente, pentru că sunt semne opuse."
  •  "Detașatul Vărsător vă fi când cald, când rece, în timp ce pasiunile fierbinți ale Leului cresc din ce în ce mai mult. Vărsătorul iubește să fie independent, pe când Leului îi place să domine întotdeauna. Contrar ideii de cuplu apare dilema libertății personale. Între ei s-ar putea ridica obstacole ce vor deveni, cândva, insuportabile, fiindcă amândoi sunt încăpățânați și doresc să rezolve lucrurile în favoarea lor. Toleranța față de nevoile celuilalt va asigura compatibilitatea pe termen lung a acestei perechi. Dacă semnele vor învăța lecția toleranței vor fi în armonie, iar cuplul ar putea rezista,"sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care fac parte din cupluri în care femeia e Vărsător si bărbatul Leu.

 surse: i.thehoroscope.co, zodiacool.ro, acvaria.ro,

Surse foto: pixabay.com

Articolul urmator
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Ce au mâncat Iisus și cei 12 apostoli la Cina cea de Taină? Simbolistica ascunsă a Ultimei Cine a Mântuitorului
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Cum arata barbatul potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.