Femeile de aur din zodiac

Femeile de aur din zodiac

Redactor Divahair.ro

Îţi vine greu să crezi că există ceva mai preţios decât aurul, elementul care i-a determinat pe alchimişti să îşi pună viaţa în pericol încercând să găsească formula pietrei filozofale? Da, sunt femeile de aur ale zodiacului, care au fost înzestrate de astre cu inteligenţă, sensibilitate şi un nivel de rezilienţă mentală care le transformă în nişte învingătoare! Spre deosebire de zodiile care au atingerea lui Midas, nativele de aur ale zodiacului sunt mai puţin pragmatice, dar mult mai empatice, punând fericirea celorlalţi pe primul plan.

Sunt preţioase, nu se dau niciodată bătute, iar trecerea timpului le adaugă doar prestanţă şi distincţie: femeile de aur ale zodiacului sunt rare, aşa că trebuie să le identifici pentru a şti pe cine este bine să păstrezi în preajma ta. Te numeri şi tu printre femeile de aur din zodiac? Descoperă!

Berbec

Precum aurul, femeia Berbec ştie cum să se facă remarcată nu prin stridenţă, ci prin distincţie şi preţiozitate. Poate că nu pare aşa la prima vedere, însă este o adevărată binecuvântare să te numeri printre apropiaţii nativei din Berbec. Vei  descoperi în ea nu doar un prieten de nădejde, ci şi o adevărată inspiraţie de conduită morală. Pentru cei care nu o cunosc foarte bine, femeia Berbec pare imprevizibilă şi vulcanică, însă, odată ce îi vei câştiga încrederea, vei descoperi în ea o adevărată resursă de energie pozitivă şi forţă interioară. Aşa cum pepitele de aur pot fi greu de recunoscut printre minereuri şi sedimente, femeia Berbec te va trezi la realitate atunci când treci prin clipe dificile şi te va face să realizezi că un dezastru poate fi, de fapt, una dintre minunile pe care le-ai aşteptat.

Rac

Femeia Rac nu are doar o inimă de aur, ci întreaga ei persoană pare făcută din acest element! Nativa acestei zodii este, fără îndoială, una dintre cele mai calde şi empatice persoane pe care le vei întâlni de-a lungul vieţii. Conştientă de calităţile ei, femeia născută sub semnul Racului te va ajuta să îţi conştientizezi propriile rezerve de generozitate şi bunătate, aşa că te poţi considera cu adevărat norocos să te afli în preajma ei. Femeile Rac nu sunt imune în faţa trecerii timpului, însă trecerea anilor pare să le facă o favoare acestora. Rămâi alături de nativa din Rac pentru o periodă mai lungă şi vei putea observa cum devine mai rafinată şi mai elegantă atât în prezenţă, cât şi în atitudine, pe măsură ce înaintează în vârstă. Fiecare zi petrecută alături de femeia Rac este o lecţie de viaţă, un lucru de care te vei putea convinge imediat ce ajungi să o cunoşti!

Peşti

Ştie întotdeauna ce să spună pentru a te face să te simţi mai bine, îţi intuieşte nevoile înainte ca tu să le fi conştientizat şi este pregătită pentru orice sacrificiu, astfel încât să îi facă fericiţi pe cei din jur. Mai mult, este amuzantă, exuberantă şi nimeni nu îi poate contesta graţia înnăscută pe care o afişează chiar şi într-un context banal – vorbim, desigur, despre nativele zodiei Peşti! Cu atâtea calităţi, orice altă nativă a zodiacului ar stârni invidia celor din jur, însă nu poţi nutri niciun sentiment negativ împotriva femeii Peşti: cu atât de multă candoare, gingăşie şi sensibilitate, este imposibil să nu o placi pe nativa din Peşti! 

Acum ştii care sunt zodiile de aur, însă trebuie să o cunoşti şi pe Primadona zodiacului!

Articolul urmator
Când au voie să se împreuneze soții, conform Bisericii: „Căsătoria a fost lăsată de Dumnezeu pentru nașterea de copii, dar...”
Când au voie să se împreuneze soții, conform Bisericii: „Căsătoria a fost lăsată de Dumnezeu pentru nașterea de copii, dar...”
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (194)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.