Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Femeile karmice din zodiac. Te învaţă cele mai grele lecţii!

Marţi, 21.03.2017
de Violeta Ieremie

Este adevărată vorba confom căreia planetele ne influenţează felul de a fi şi nimeni nu intră întâmplător în viaţa noastră. Unii sunt prezenţi pentru că avem lucruri în comun, alţii sunt alături de noi ca să ne dea o lecţie de viaţă.

Descoperă femeile din zodiac care au darul de a te învăța cele mai grele lecții!

femeie zodia fecioara

Fecioara

Femeia în zodia Fecioară, guvernată de planeta Mercur, este una dintre cele mai dificile din tot zodiacul. Deşi, la prima vedere, este timidă, retrasă într-un colţ, comunicarea cu ea este destul de limitată, deoarece este foarte fidelă principiilor ei.

Este rece, calculată, extrem de atentă la detalii.

Perfecţionismul ei s-ar putea să-ţi pună nervii la încercare, întrucât este foarte critică şi cu „ochi de soacră” la fiecare mişcare a ta, analizând tot ce prinde. Provocarea celorlalţi constă în a avea răbdare şi adaptabilitate în momentul în care intră în contact cu ea, deoarece luciditatea ei demască tot ce vrei să ascunzi. Planificarea este punctul ei forte, însă, în acelaşi timp, poate deveni maniacă în privinţa ordinii, dorind ca lucrurile să se întâmple numai aşa cum vrea ea.

Pe de altă parte, pe lângă spiritul practic, Fecioara poate fi şi incredibil de romantică, punând bărbatul iubit pe un piedestal şi dându-i ce are ea mai bun. O altă lecţie de la această nativă este fidelitatea faţă de persoana iubită, însă asta nu înseamnă că traiul cu ea va fi uşor. Dacă se enervează, nu ai cum să ieşi învingător, aşa că mai bine ţi-ai recunoaşte vina din start şi ai fi atent la cea mai mică scamă de pe cămaşă.

femeie zodie balanta

Balanţa

Protectoarea Balanţei este planeta Venus, care simbolizează iubirea, frumuseţea, plăcerea. Traiul cu o femeie în această zodie poate fi şi frumos, şi provocator. Pe de o parte, are o inteligenţă ascuţită, un discurs coerent, este echilibrată, îi place corectitudinea şi este o fire războinică.

Ceea ce este de apreciat la ea este faptul că te poţi baza pe firea ei imparţială, de multe ori fiind chiar indecisă din cauza dorinţei de a face dreptate tuturor persoanelor implicate. Adesea, o vedem în rolul de justiţiară, dorindu-şi să medieze situaţiile astfel încât toată lumea să fie mulţumită.

Pe de altă parte, deşi are o fire gingaşă, feminină, se identifică foarte bine şi cu rolul masculin în care ia decizii, are o atitudine fermă şi se transfomă într-o războinică.

Într-o relaţie, ea iese la înaintare şi „curăţă” drumul de obstacole, ca să-i fie mai uşor bărbatului din viaţa ei. Firea ei duală poate fi încântătoare, deoarece ştie cum să-şi îndulcească fermitatea astfel încât să nu rănească oamenii din jur.

Cu toate că îi place să fie independentă, nativa din Fecioară lucrează cel mai bine în echipă, fiind o persoană de încredere, lucidă şi raţională, care poate analiza clar ce se întâmplă.

femeie zodie sagetatoare

Săgetător

Femeia minunată din această zodie patronată de planeta Jupiter este caracterizată de sinceritate, energie şi raţiune. Îi place să exploreze, să călătorească, să simtă viaţa şi să se bucure de ea. Este o femeie independentă, încrezătoare în propriile forţe şi cere aceeaşi putere şi hotărâre şi de la persoanele de sex opus.

Privită dintr-o altă perspectivă, femeia Săgetător are o intuiţie foarte bună şi are înclinaţii către partea spirituală a lumii, crezând în armonie şi onestitate.

Poate cea mai mare lecţie pe care putem să o învăţăm de la ea este puterea ei de a fi optimistă şi dăruirea prieteniei şi a dragostei, dar şi hotărârea pe care o vezi în ochi, ca şi cum ar trage cu săgeata, în ciuda firii ei romantice.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (42)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!