Floria.ro: Halloween online și decorațiuni pentru biroul de acasă

Redactor Divahair.ro

De la an la an, românii dau o tot mai mare importanță sărbătorii de Halloween, iar acest lucru s-a reflectat și în vânzările de decorațiuni florale de sezon, care au crescut de la an la an cu 20%, arată datele Floria.ro. Contextul actual a schimbat chiar și această sărbătoare, astfel încât anul acesta petrecerea de la birou s-a mutat pe zoom, iar comenzile pentru flori și decorațiuni specifice au început deja, semn că românii sunt mai deschiși la a găsi motive de sărbătoare.

Începând cu anul 2015, Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, include în oferta sa de toamnă o colecție dedicată sărbătorii de Halloween. De la an la an, interesul pentru aranjamentele specifice, în dovleci, a crescut cu 20%, iar în mod obișnuit comenzile de flori pentru Halloween erau plasate începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, cele mai multe fiind destinate decorării birourilor. Anul acesta, contextul pandemic a schimbat realitatea de pe piața muncii, în continuare un procent semnificativ de angajați muncind remote.

Floria.ro - Halloween

"Anul acesta pare că românii sunt mai deschiși în a găsi motive de sărbătoare. Petrecerea de Halloween este considerată de mulți dintre clienții noștri un moment perfect pentru consolidarea legăturilor dintre membrii echipei, așa că, deși contextul actual face mult mai dificil un astfel de eveniment, majoritatea a optat pentru o petrecere online, preferând să trimită angajaților sau partenerilor un aranjament la biroul de acasă, iar comenzile au început chiar de la începutul lunii", a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Cei mai mulți dintre clienți sunt companii medii, antreprenori, care se folosesc de acest prilej pentru a menține o legătură cu partenerii și angajații, dar și companii mari, cu filiale locale în toată țara. Mai mult decât atât, potrivit datelor Floria.ro, anul acesta a crescut numărul de comenzi pe segmentul florilor pentru acasă, mulți angajatori incluzând acest lucru ca un beneficiu suplimentar pentru echipele care lucrează remote.

"Trăim o nouă realitate pe piața muncii, iar conceptul de wellbeing la birou s-a modificat mai ales în contextul în care biroul s-a mutat acasă. Prin urmare, anul acesta am avut multe solicitări pentru plante și aranjamente ca parte a zonei de wellness, plante care purifică aerul, dar și contribuie la starea de bine. De asemenea, și în zona clienților finali am observat un mai mare interes pentru comenzi periodice livrate acasă, semn că românii pun tot mai mult preț pe amenajarea unui spațiu cât mai agreabil", a mai precizat Marina Popescu.

aranajament floral de Halloween

Colecția de Halloweeen include 24 de aranjamente florale, cu prețuri care pornesc de la 135 de lei. Colecția este în ton cu cromatica de sezon, plecând de la tradiționalii dovleci, dar nu numai, iar florile alese de designerii Floria.ro sunt din categoria celor cu o durată de viață ridicată, precum orhidee, trandafiri, dalii, crizanteme, cale, astfel încât aceste aranjamente spectaculoase să reziste mult timp.
Întreaga colecție este disponibilă aici: https://floria.ro/halloween/

Floria.ro a aniversat în luna iulie 10 ani de online. În cei 10 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, în 2 ore de la confirmarea comenzii, în toată țara.
Din mai 2015 Grupul Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente, iar în luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale în România.

Floria.ro a primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul ''Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România''.

Articolul urmator MasterChef România se întoarce! Află totul despre cei trei jurați, care vor decide cine duce acasă marele trofeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.