Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Fuego, mesaj emoționant pe Facebook astăzi pentru Draga Olteanu-Matei! Legendara actriță a împlinit 86 de ani

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Draga Olteanu-Matei, una dintre cele mai mari actrițe pe care a dat-o România, a ajuns astăzi la venerabila vârstă de 86 de ani. Cu această ocazie, atât vedetele cât și fanii s-au înghesuit să îi facă urări calde, din suflet dragei de Draga! Dintre toate aceste mesaje la zi aniversară, unul dintre ele a ieșit în evidență. Este cel al lui Paul Surugiu - nimeni altul decât Fuego -, care a reușit să stoarcă lacrimi chiar și din ochii celor mai duri dintre noi:

 

Sursa foto Facebook

Azi este ziua doamnei Draga Olteanu Matei! Îi doresc ani mulți și sănătoși care să-i păstreze tonusul și mintea la fel de geniale ca în toată cariera sa! Un om remarcabil, pentru mine și pentru toată suflarea românească, este doamna Draga Olteanu Matei! O, Doamne, câte povești are de spus, câte trări și rememorări, câte roluri pe care le-a trăit cu pasiune, câte forme de lut artistic a luat! Și de fiecare dată stau uimit și o ascult și parcă nu-mi vine să cred că-i stau aproape! Acum vreo 20 de ani am întâlnit-o prima oară, când ea și Rodica Popescu Bitănescu, mi-au oferit o șansă. De atunci mă urmărește și mereu vine cu sfaturi utile, cu gânduri care mă ajută și-mi dau încredere în mine, mai ales că este un aspru critic al calității, definindu-și viața prin profesionalism, demnitate și putere de a spune, prin simboluri, lumi ale teatrului și filmului! A jucat și dramă, a definit comedia, a scris scenarii impresionante, a regizat, a format tineri și a insuflat celor din jur corectitudinea sa față de limbă, de neam, de valori. Naturalețea i-a fost armă și sinceritatea felului său au plasat-o în rândul clasicilor. Face parte din tezaurul nostru, al românilor și chiar dacă risc să mă mustre pentru cuvintele astea, spun că doamna Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai mari și mai semnificative actrițe ale românilor, cu sute de roluri în teatru, film și televiziune, intrând perfect, mereu, în pielea personajelor ei, descriind valori umane. Rațiunea sa de a exista, disciplina și puterea de a alege între cei corect și ce nu, i-au adus, în ani, iubirea publicului român. În revista TAIFASURI am scris azi un editorial special despre ea! #dragaolteanumatei

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30567 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (6903 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4477 vizite)
  4. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2224 vizite)
  5. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (1461 vizite)
  1. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  3. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  2. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)
  3. Ghidul vacanței de iarnă: 5 produse cosmetice de călătorie care merită un loc în bagajul tău (0 comentarii)
  4. Întrebări frecvent cu privire la implantul de păr. La cabinetul Dr. Felix găsiți răspunsuri (0 comentarii)
  5. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!