Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Fundatia Help Net si Farmexim sustin un proiect educational in beneficiul a 115 copii proveniti din medii defavorizate

Redactor Divahair.ro

Fundatia Help Net si Farmexim anunta cu bucurie initierea unui proiect educational care se desfasoara incepand cu luna octombrie, avand ca beneficiari copiii din centrul de zi al Asociatiei Sf. Stelian si cei din centrul de zi al Fundatiei Sf. Dimitrie din Bucuresti.

Mediul extrem de sarac din care provin acesti copii nu le poate oferi, din pacate, o educatie corespunzatoare. De aceea, proiectul initiat de Fundatia Help Net si Farmexim in colaborare cu cele doua centre de zi isi propune sustinerea celor 115 copii proveniti din familii fara posibilitati materiale, prin crearea unei oportunitati educationale esentiale dezvoltarii normale a acestora, de care altfel nu ar fi putut beneficia.

In plus, acest proiect asigura si masa calda de pranz pentru 80 dintre copii, si anume cei aflati in grija centrului de zi al Asociatiei Sf. Stelian. 

Proiectul initiat de Fundatia Help Net si Farmexim urmareste prevenirea abandonului scolar si cresterea performantelor scolare ale copiilor din cele doua centre de zi, dezvoltarea normala a personalitatii, obtinerea autonomiei personale si sociale, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare in diverse medii sociale.

Proiectul doreste sa se constituie intr-o sansa reala de dezvoltare pentru acesti copii, pregatindu-i pentru viata de adult.

Fundatia Help Net a fost infiintata in anul 2012. Proiectele in care Fundatia se implica reflecta misiunea sa de a aduce rezultate vizibile in arii precum protectia sociala, protectia animalelor sau a mediului.

Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni infiintata in 1998, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net face parte, alaturi de  importatorul si distribuitorul de produse fitoterapeutice si dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim. Help Net are in prezent peste 150 de puncte de vanzare si un numar de peste 1.300.000 de clienti fideli. În 2012, Help Net a devenit prima farmacie care a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in anul 1990. Compania asigura distributia de medicamente la nivel national, prin intermediul a 13 filiale in principalele orase ale tarii, sustinuta si de o moderna flota auto de peste 270 de autoturisme si autoutilitare. Compania are parteneriate cu peste 250 de producatori interni si externi de  medicamente si ofera un portofoliu de peste 5.500 de produse unui numar de 3.500 de clienti farmacii si peste 400 de spitale.   

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!