Gala Avanpremiere 13: Primavara-vara 2014/preview 2015 in viziunea a 9 designeri romani

Gala Avanpremiere 13: Primavara-vara 2014/preview 2015 in viziunea a 9 designeri romani

Redactor Divahair.ro

Cea de-a treisprezecea editie a Galei AVANPREMIERE va avea loc pe data de 19 noiembrie, intr-un setting inedit - ONE Club. In cadrul acestei editii a Galei isi vor prezenta colectiile de primavara-vara 2014 si preview 2015 o selectie de 9 designeri, atat nume cunoscute, cat si tinere talente.

Am ajuns la editia cu numarul 13 si sunt sigur ca ne va purta noroc. Avem in acest sezon nume importante pe podiumul AVANPREMIERE alaturi de unele dintre cele mai bune tinere talente din ultimii ani din designul romanesc. In plus, am ales o locatie inedita, noul si spectaculosul ONE Club, pentru ca AVANPREMIERE a avut intotdeauna ca tinta studierea dezvoltarii artei spectacolului de moda. Sunt sigur ca vom avea un show extraordinar si de aceasta data si vom reconfirma valoarea designului autentic romanesc", spune Alin Galatescu, directorul AVANPREMIERE.

Designerii care isi vor prezenta colectiile pe scena AVANPREMIERE 13 sunt:

  • Cristina Bazu - debut
  • Ioana Ciolacu - castigatoarea premiului "Designer for Tomorrow"2013
  • Florina Ivascu - finalista concursului Vogue Italia Musses Talents Young Vision Award
  • Alina Morar - castigatoarea premiului AVANPREMIERE, pentru cel mai promitator tanar talent - 2013, la Cluj - debut
  • Cristian Samfira
  • Carmen Secareanu
  • Simona Semen / Alexandra Abraham (harnasamente)
  • Traskin - trio format din Alina Dragomir, Ana Spiridon si Cristina Petrescu - debut
  • Natalia Vasiliev

Cea de-a 13-a editie a AVANPREMIERE va putea fi urmarita live pe site-ul www.agerpres.ro, fiind deschisa astfel pasionatilor de moda de pretutindeni - una dintre perticularitatile Galei AVANPREMIERE in Romania.

AVANPREMIERE reprezinta cel cunoscut si important eveniment multi-brand al modei autohtone. Gala este o dovad? ca tara noastra lanseaza designeri de valoare, originali si cu un potential autentic, ce devin verigi certe ale sistemului modei romanesti, in continua dezvoltare. In plus, sincretismul dintre elementele multi-art ale unui astfel de eveniment si life-style-ul secolului XXI integreaza creatia vestimentara în contextul lumii artistice nationale si implicit, prin componenta lui de live streaming,europene.

Editia a 13-a incearca chiar extinderea perceptiei unui eveniment de moda 5D. Creatiile putand sa fie vizionate intr-un open-backstage deschis atingerii produselor si analizarii acestora, inainte de inceperea evenimentului - strict de catre cei implicati direct in sistemul modei - pressa, buyeri, bloggari, fotografi, etc. Tot ca explorare 5D evenimentul are si o componenta inedita de natura olfactiva. A fost aleasa aroma oficiala a editiei cu nr. 13 sub indicativul:"Paris chic"- de la Lamp Berger. Fiecare editie vizeaza sa aleaga o alta aroma caracteristica functie de parametrii creativi si de explorare ai fiecarui sezon.

Totodata, aceasta editie aduce un premiu special care va ajuta la consolidarea prezentei in zona de retail de fashion a unuia dintre designerii prezenti la Gala. Astfel, aplicatia mobila de retail Bucharest Shopping va oferi unuia dintre designeri posibilitatea de a fi listat gratuit in directorul aplicatiei timp de un an. Acest lucru inseamna includerea printre cele mai importante branduri de fashion din Romania si deschiderea catre un public extrem de larg, pasionat de moda de calitate.

Gala AVANPREMIERE nr. 13 te asteapta la ONE Club, Marti 19 noiembrie, ora 21:00

Live va putea fi urmarita si pe internet, pe site-ul www.agerpres.ro, incepand cu aceeasi ora.

Gala va fi urmata de un after-party dedicat intitulat: FASHION 13.

Articolul urmator
Ce evenimente importante au avut loc azi, 11 august, în istorie
Ce evenimente importante au avut loc azi, 11 august, în istorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.