Găseşte cele două greşeli din puzzle. Exercițiul pe care îl rezolvă doar oamenii deştepţi!

Marţi, 11.10.2016
de Andreea Marinescu

Creierul este văzut drept centrul deciziilor raţionale, însă chiar şi cea mai complexă maşinărie a naturii poate fi uşor de păcălit. Dacă eşti convinsă că nimic nu poate scăpa simţului tău de observaţie, următorul test te va ajuta să îţi antrenezi acuitatea vizuală şi capacitatea de recunoaştere a formelor! Eşti pregătită să afli cât de perspicace eşti?

Priveşte cu atenţie următoarea imagine, apoi identifică cele două greşeli care s-au strecurat! Nu este deloc greu, trebuie doar să te concentrezi puţin. Vei găsi soluţia problemei la sfârşit.  

Ai reuşit să identifici cele două greşeli? Iată răspunsul!

Dacă nu ai remarcat prima greşeală încă din primele momente, cu siguranţă nu o vei putea ignora ori de câte ori te vei uita din nou la imagine! Este vorba despre grupul suplimentar de litere „se” din cuvântul „găseseşti”!

Ai petrecut deja prea mult timp concentrându-te asupra ordinii cifrelor, dar nu poţi identifica cea de-a doua greşeală? Îţi oferim noi un indiciu: nu analiza ordinea numerică, ci pe cea a culorilor! Fiecare cifră este colorată într-una din culorile curcubeului, însă ordinea lor este greşită. Dacă în spectrul luminii (ROGVAIV) verdele este urmat de albastru, indigo şi violet, aici s-a strecurat o greşeală. Îţi poţi da seama care este? Da, ai ghicit: în acest puzzle, verdele este urmat de indigo, albastru şi violet.

Dacă te simţi păcălit de propriile simţuri, nu renunţa să îţi antrenezi mintea! Pune-ţi simţurile la încercare cu un nou test de perspicacitate!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (17)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!