Nu Skin

Gata pentru distracție? Cele mai amuzante jocuri cu frișcă pentru petreceri

Redactor Andreea Baluteanu

Fiecare party presupune aceeași rutină, în care vă delectați cu muzică bună, cu mâncăruri alese și cu băuturi decadente? Deși te distrezi, ai cam început să te plictisești? Tocmai de aceea există ideile de mai jos: jocuri cu frișcă ce te vor transforma în cea mai tare organizatoare de party-uri ever!

Cine ar fi crezut că banala frișcă poate deveni cea mai hilară invenție a tuturor timpurilor? Pune-te la punct cu câteva rezerve consistente sau prepară chiar tu câteva boluri de frișcă. Nu mai rămâne decât să te pregătești pentru o noapte de pomină, pe care nu o vei uita prea curând!

Jocuri cu frișcă: măsuri de siguranță

Jocurile cu frișcă sunt nebunesc de distractive și dau dependență, însă nu și pentru rochiile noastre noi sau pentru ținutele al căror cost a usturat destul de tare. Ca să te asiguri că toată lumea se distrează la petrecerea ta, pune la punct câteva măsuri de siguranță, precum cele de mai jos. Nu ai vrea să fii cea care distruge o rochie cu paiete memorabilă, chiar dacă într-un mod atât de inofensiv.

bol cu frisca

Iată ce să faci ca să te asiguri că niciun oaspete nu îți părăseşte casa nervos, jurând să nu se mai întoarcă vreodată!

Pune la dispoziție prosoape sau haine de schimb. Sfatul nostru este să ai la îndemână câteva tricouri super largi sau cămăși cu câteva numere mai mari, pentru ca nimeni să nu își murdărească hainele cele bune cu frișca ta cea buclucașă.

Asigură-te că oaspeții pot face un duș, dacă e necesar. Oricât de mult s-ar fi distrat, nimeni nu vrea să plece de la petrecere cu părul năclăit de frișcă.

Oferă-te să plătești tu factura de la curățătorie. Știm, nu e chiar o idee care să ne gâdile la urechi, dar și distracția are un cost, pe care cel mai adesea gazda trebuie să îl plătească.

Jocuri cu frișcă pentru petrecere: distracție garantată!

Acum că am stabilit condițiile în care jocurile cu frișcă devin inofensive, să vedem cu ce te poți delecta la cea mai tare petrecere din viața ta.

Un altfel de fotbal. Dacă ai grădină, improvizează un mini-joc de fotbal. Care va fi noutatea? Jucătorii ce vor reuși să dea gol trebuie să consume o cantitate anume de frișcă drept recompensă. În repriza a doua, când toată lumea s-a săturat de tentația dulce și mătăsoasă, „pedepsește” portarul care primește gol cu o porție sănătoasă de frișcă.

Frișca și curajul. Cine ar fi crezut că frișca poate deveni cel mai fin judecător al temperamentului prietenilor tăi? Se prepară mai întâi multă frișcă bătută bine de tot, se lasă la rece pentru a se întări și mai mult și apoi se umplu boluri corespunzătoare cu numărul de participanți. Regulile sunt simple: toți jucătorii se apucă să mănânce frișcă în același timp, iar atunci când consideră că au terminat, pun bolul deasupra capului și toată lumea trebuie să procedeze la fel. Care e „șpilul”? Am subliniat cuvântul consideră deoarece participanții pot ridica bolul și dacă mai au frișcă în el. Cine are curaj și chef de distracție?

copil care se joaca cu frisca

Jocuri cu frișcă pentru copii

Pare că mulți copii au crescut departe de adevăratele aventuri ale copilăriei, de cursele prin nămol sau de cocoțatul în copaci. Nu e însă prea târziu ca să schimbi asta. Iată câteva idei de jocuri cu frișcă care să îi facă să sară în sus de fericire!

Jeleurile s-au rătăcit în frișcă. Și au nevoie să fie salvate! Pune în fața fiecărui copil un bol cu frișcă sau o plăcintă umplută cu frișcă, dacă au voie la desert, și ascunde înăuntru 10 ursuleți-jeleuri. Copiii au mâinile legate la spate și nu au voie să „salveze” jeleurile decât cu gura. Cel care termină primul primește un premiu!

Frișca știe răspunsul corect! Un joc cu frișcă mai puțin messy, dar la fel de distractiv, este cel în care cunoștințele celor mici sunt testate în „cruciada frișcăi”. Nu contează domeniul, adună-i pe prichindei în jurul tău, stabiliți împreună un set de întrebări de la școală (fiecare copil ar trebui să contribuie), iar cel/cea care răspunde incorect poate fi mânjit/ă pe față de către copilul care a adresat întrebarea. Câștigă cel mai curat!

Ruleta cu frișcă, jocul perfect pentru toată familia

Dacă te întrebi ce e ruleta cu frișcă, înseamnă că habar nu ai ce poate acest desert miraculos. Jucăria e adorată de cei mici și de cei mari, deopotrivă, și poate fi achiziționată din mediul online.

Ruleta cu frișcă include un lansator, un suport pentru bărbie, 2 șabloane mască, un burete și nelipsitul set de instrucțiuni.

Regulile pentru acest joc cu frișcă sunt următoarele: palmele din plastic al ruletei sunt mai întâi mânjite cu frișcă și fiecare participant trebuie să învârtească mânerul în funcție de numărul pe care l-a primit, știind tot timpul că poate primi o catapultă de frișcă direct în față.

Jucătorii vor primi câte un punct de fiecare dată când „ruleta” îi va ocoli, scopul fiind acela ca „palma de frișcă” să îi lovească pe ceilalți, nu pe tine. Veți decide de comun acord care este premiul.

ruleta cu frisca

Joc Ruleta cu Frisca 2 jucatori tip Pie Face Showdown, emag.ro

Jocuri cu frișca în doi

Dragostea e mai dulce cu un strop de frișcă, nu? Deși suntem sigure că ai propriile fantezii ce includ această dulce ispită și pe iubitul tău la bustul gol, nu ne vom referi azi la jocuri sexuale cu frișcă, ci la aventuri amuzante.

Iată cu ce idei de jocuri cu frișcă să vă faceți seara de neuitat!

La plăcinte înainte, la frișcă înapoi! Pregătește două plăcinte și acoperă-le cu frișcă. Legați-vă mâinile la spate și apucați-vă să înfulecați. Ca să păstrezi corectitudinea jocului, alege tu plăcinta cea mai mică…sau nu. Câștigă cel care a terminat primul și primește orice vrea de la celălalt.

Vânătoarea de bomboane. Similar cu jocul cu jeleuri pentru cei mici, vânătoarea de bomboane din frișcă e cel puțin la fel de antrenantă. Pune câte 5 bomboane în două boluri și umple recipientele cu frișcă. Aveți voie să vă folosiți numai de față pentru a descoperi bomboanele, iar la sfârșit vă veți putea curăța reciproc.

Tu ce părere ai despre aceste jocuri cu frișcă? Pentru alte party-uri memorabile, descoperă și jocuri de petrecere de încercat acum, dar și avantajele jocurilor de colorat pentru adulți.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta