Imagini cu animale simpatice de pe Instagram: ne fac ziua mai frumoasă

Redactor Alexa Galgau

Instagram: Rivera

Instagram: Rivera

Se știe că porcii au o inteligență superioară și, din acest motiv, putem observa adesea la ei diverse trăsături pe care nu le vedem la alte animăluțe. Acestui porc nu îi displace deloc să pozeze! De fapt, pare chiar făcut pentru a fi fotomodel, nu? Așa o privire galeșă parcă nici la oameni nu vedem prea des...

Instagram: Karina Yasinova

Instagram: Karina Yasinova

Parcă toate animalele au un lucru în comun: se pricep de minune să facă fețe care cerșesc atenție, afecțiune sau... mâncare! Nu știm ce a văzut această veveriță la stăpânul/stăpâna ei, dar cert este că pare să spună cu toată ființa ei: „Dă-mi și mie, te rog!”.

Instagram: Paul Checa

Instagram: Paul Checa

Mulți dintre noi nu ne putem începe ziua fără o cafea bună de la Starbucks și se pare că și această pisică are aceeași plăcere vinovată! După privirea ei, am putea ajunge la concluzia că tocmai a văzut și vitrina cu deserturi delicioase.

Instagram: Potato

Instagram: Potato

Potato este un chinchilla mic și zglobiu, care cucerește Instagramul încet, dar sigur! Dolofan și pufos, el nu se sfiește să arate lumii ce viață bună are și, chiar dacă lauda de sine nu miroase a bine, nu ne putem supăra pe acest animăluț simpatic!

Articolul urmator Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.