Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Inscrie-te la COACHING PRIN TANGO

DivaHair

Vine 3 octombrie si noi teinvitam la editia de "toamna- iarna" a programului COACHING PRIN TANGO. De la ora 18:30 la 20:30 te asteptam intr-o locatie cu stil, CEAI LA VLAICU, sa aducem in lumina un proiect mai altfel de autocunoastere.

  

Coaching-ul o sa acopere experienta de descoperire, in timp ce tango-ul argentinian o sa vina ca o completare perfecta a celor descoperite prin coaching. Experienta finala o sa fie una puternica si bazata pe doua concepte complementare (dansul si coaching-ul). Dana Burghel (Oblio Learning) si Eugen Cristea (Tango Tandem) vor facilita experienta ta de ASCULTARE SI COMUNICARE.

Experienta unica va fi continuata in pasi de dans si de coaching si in urmatoarele 4 editii despre care iti vom vorbi pe blogul programului. Lasam vorba si trecem la fapte. Te asteptam la editia in care vom redescoperii ASCULTAREA in pasi de dans si in "pasi de coaching".

  

Completarea formularului dureaza 2 minute: http://bit.ly/155lTyd.

Fara texte si super oferte. Investitia ta in acest program este de 180 RON/modul. Celelalte detalii le afli de pe blogul oficial al programului. Intra si vezi pe ce dai banii si timpul tau. (http://coachingprintango.wordpress.com/)

Investeste in tine pentru ca mai tarziu "sa iti platesti dividende mari".

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!