Inscrie-te la unul dintre cursurile afterwork DallesGO si beneficiezi de 30% reducere!

Eugenia Dinescu, redactor

DallesGO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, lanseaza cea mai asteptata campanie de SALE a sezonului. Te inscrii vara pentru cursurile din septembrie si beneficiezi de 30% reducere.

La DallesGO luam pulsul societatii si iti oferim cursuri cu o programa ancorata la cerintele viitorului. Profesorii DallesGO sunt cei mai buni profesionisti din domeniile industriilor creative. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, GetaVoinea, Nick Barna, Marius Tudosiei, Teodora Metiu sunt doar o parte dintre vedetele ce alcatuiesc catedra DallesGO.


Divizia Business DallesGO iti pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru a atinge succesul in afaceri online si offline. De la E-commerce, Marketing online, Antreprenoriat la PR, Public Speaking si Personal Branding, gandim impreuna cu profesorii DallesGO cele mai eficiente strategii de business.

Divizia Fashion DallesGO pregateste viitorii profesionisti din domeniile Design Vestimentar, Stilism, Make-up, Hairstyling si Fotografie. Patrunzi in culisele modei, alaturi de cei mai buni ambasadori ai acesteia, iti imbogatesti cultura in domeniu si participi la sedinte foto, prezentari de moda si lansari de colectii.

In cadrul Diviziei DallesGO Hobby te asteapta experiente de neuitat. Cursurile de Design Interior, Cooking sau Actorie te ajuta sa iti dezvolti personalitatea si creativitatea intr-un mod interactiv si placut. La Design Interior inveti sa faci si sa implementezi proiecte de amenajari interioare. La Cooking faci calatorii gastronomice in toate colturile lumii alaturi de Marius Tudosiei si la Actorie traiesti emotiile scenei intr-un spectacol cu public, in care joci un rol construit special pentru tine.

Cursurile au loc dupa sase seara, pe parcursul a 12 saptamani si pot fi urmate de un modul optional de alte 6 saptamani, pentru aprofundarea cunostin?elor si abilitatilor proaspat formate.

Rezerva-ti cat mai repede locul in noua serie de cursuri, programata sa inceapa in aceasta toamna - inscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro / 0769 041 711.

Dupa cinci ani de la lansare si zece generatii de cursanti, DallesGO reuneste o comunitate activa de peste 2200 de absolventi, fiind cea mai cunoscuta platforma de cursuri after work din Romania.

Articolul urmator Cât cântărește o rugăciune? O întâmplare reală care va înmuia și inima celui mai necredincios dintre necredincioși

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.