Întâlnire emoționantă! O pisică își revede stăpâna după 11 ani

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Legătura dintre un animal și stăpânul său este atât de puternică, încât poate crea adevărate punți peste timp. După ani de despărțire, o pisică a regăsit familia în care a crescut și s-a întors la sânul ei. Aceasta este povestea emoționantă a lui Tiger, care a așteptat 11 ani ca să poată toarce din nou în brațele stăpânei sale dragi.

Tiger – pisoiul dispărut de când avea trei ani

Într-o zi, în curtea lui Carol O 'Connell a apărut o pisică foarte frumoasă, dar extrem de speriată. Se apropia pe furiș de mâncare, dar nu lăsa pe nimeni să pună mâna pe ea. Femeia, care lucra la o organizație pentru protecția animalelor, știa că trebuie să fii blând și răbdător, pentru a câștiga încrederea unui animal. A continuat să-l hrănească pe motanul tarcat o lungă perioadă, fără să se poată apropia de el.

tiger

Tiger (Sursa foto: Pinterest)

Timp de trei ani, O 'Connell și fiul său, Dan, au muncit din greu să-i câștige încrederea lui Tiger. După această îndelungată perioadă, pisica a căpătat suficientă încredere încât să se apropie de ei, ba chiar să-și arate afecțiunea. 

După purtarea ei, Carol și-a dat seama că pisica a mai stat cândva într-o casă. Observând că are un cip, femeia a contactat familia înregistrată acolo, John și Maggie Welz. Ceea ce au auzit, a fost un șoc pentru toți cei care îl cunoșteau pe Tiger: motanul dispăruse din căminul familiei Welz de mai bine de 11 ani.

Cum a fugit Tiger de acasă

 Când avea doar 3 ani, Tiger s-a speriat de pocnituri în noaptea de Halloween, a scăpat din casă și a dispărut. Familia l-a căutat cu disperare și a pus afișe peste tot în speranța că cineva îl va găsi. Când și-au vândut casa, soții Welz au cerut noilor proprietari să fie atenți dacă nu cumva Tiger va apărea prin preajma casei. Au încercat să-l caute chiar și după ce s-au mutat, dar timpul trecea și pisoiul nu mai dădea nici un semn de viață. Așa că, până la urmă, au acceptat realitatea dureroasă.

"Familia lui a renunțat să-l găsească; nici nu eram siguri că îl vor dori din nou  după toți acești ani, dar nu au ezitat  nici un moment”, a spus Lynne Meloccaro, directoarea organizației la care lucra și Carol O 'Connell.

tiger la veterinar

Tiger la veterinar (Sursa foto: Pinterest)

Motanul a supraviețuit toți acești ani, grație bunătății oamenilor, care l-au hrănit. Dar nimeni nu a reușit să-i câștige încrederea așa cum a făcut-o Carol. ” Carol și Dan au reușit să-l convingă să se lase atins, apoi răsfățat. Poate că Tiger a decis că a stat suficient pe stradă și este vremea să locuiască din nou într-o casă.”, arată Meloccaro.

Momentul regăsirii: lacrimi și răsfăț

Cum a aflat vestea, Maggie Welz a venit în grabă la adăpost, dornică să-l regăsească pe iubitul său Tiger. Nimeni nu se gândea că motanul o va mai recunoaște pe mama lui de suflet, de vreme ce trecuse atâta timp de când a văzut-o ultima dată.

tiger si stapana

Tiger cu Maggie (Sursa foto: Pinterest

Atunci când Maggie a intrat în cameră și l-a văzut pe Tiger, s-a repezit, pur și simplu, și l-a cuprins în brațe. Spre emoția tuturor, bătrânul motan a recunoscut-o imediat. ”S-a uitat doar la ea, a adulmecat-o și apoi și-a așezat capul pe umăr", a spus Meloccaro. Întâlnirea i-a mișcat pe toți cei din jur până la lacrimi. Cât despre Tiger, nu s-a mai dezlipit de stăpâna sa.

 Acum dragul de Tiger s-a întors înapoi acasă, acolo unde aparține și și-a reînceput viața alături de familia sa. Merge la culcare lângă mama lui, seară de seară, se lipește de ea și toarce, părând mai fericit ca niciodată. Familia a crezut că nu-l va mai vedea vreodată, dar, datorită bunătății comunității, el este în sfârșit acasă, unde are parte de iubire și deplină siguranță.

Surse foto: istock, pinterest

Articolul urmator Scrisoarea emoționantă a Fridei Kahlo către soțul ei

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.