Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Invitație PREMIERĂ UNTEATRU, „HUGHIE”, în regia lui Alexa Visarion

Violeta Ieremie

Emoţiile dinaintea unui eveniment important, pregătirile, transpunerea unei poveşti pe scenă, toate acestea fac parte din latura artistică a vieţii noastre. Cu toţii avem nevoie şi de momente de relaxare care să ne facă să uităm de grijile cotidiene. O evadare extraordinară este atmosfera actoricească unde poţi lua parte la premiera unuia dintre cele mai importante proiecte ale teatrului UNTEATRU.

invitatie la piesa de teatru Hughie

Vei avea ocazia să-l vezi pe Alexa Visarion, regizor şi scenarist român de teatru şi film, premiat de UNITER pentru întreaga activitate, care îşi face debutul în teatrul independent din România cu un text montat în premieră în ţara noastră, „HUGHIE”, de Eugene O’neill.

Totodată, vei putea admira jocul impecabil realizat de Richard Bovnoczki, premiat şi el de Uniunea Teatrală din România, precum şi jocul talentatului actor Andrei Seușan.

premiera piesa de teatru Hughie

Teatrul UNTREATRU a luat fiinţă în vara anului 2010 şi reprezintă felul regizorilor Andrei şi Andreea Grosu de a aduce lumea teatrului în sufletul oamenilor. La o piesă de teatru, îţi scoţi la înaintare simţirea şi aprecierea pentru frumos, cultură, valori umane şi iubirea pentru semeni.

Evenimentul are loc joi, 18 mai, la ora 20:00, și vineri, 19 mai, la ora 19:00, la UNTEATRU. Pentru a fi alături de atmosfera boemă în care actorii se transpun în pielea personajelor pe care le interpretează, este aşteptată confirmarea ta pentru una dintre reprezentaţii până miercuri, 17 mai.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!