La București Mall-Vitan, „Love is in the air” toată luna februarie

La București Mall-Vitan, „Love is in the air” toată luna februarie

Redactor Divahair.ro

În luna iubirii, București Mall-Vitan dă startul campaniei „Love is in the air”, al cărei premiu constă într-o escapadă în doi, oriunde în lume: un castel romantic, un oraș al dragostei, o insulă din Grecia. Magia poate începe cu o fotografie în București Mall-Vitan: pentru a intra în concurs, amatorii trebuie sa publice pe contul personal de Instagram o fotografie care să includă două persoane și elemente definitorii ale caruselului din incinta mallului. Accesul la carusel este gratuit.

Totodată, pentru validarea participării la campanie, trebuie parcurși cinci pași simpli: să dea follow contului de Instagram București Mall-Vitan, apoi check-in în București Mall-Vitan și tag contului de Instagram al centrului comercial în fotografia propusă pentru participare. Poza trebuie să aibă în descriere #RomanticCarouselRide.

mall vitan

În plus, pe durata campaniei (1 februarie–28 februarie), participanții trebuie să aibă contul de Instagram setat public, pentru ca organizatorii să poată vedea fotografiile și să îi înregistreze în concurs.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Pe 4 martie 2019, numele lui va fi anunțat pe contul de Instagram București Mall-Vitan, printr-o postare a fotografiei înscrise în campanie și un tag al contului său de pe rețeaua de socializare. Iar escapada romantică poate fi organizată până în luna iunie 2019.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul bucurestimall.ro sau pagina de Facebook București Mall-Vitan.

Articolul urmator
Când este sărbătorit, de fapt, Sfântul Valentin, conform calendarului ortodox
Când este sărbătorit, de fapt, Sfântul Valentin, conform calendarului ortodox
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.