La ce nu sunt în stare zodiile să renunţe în viaţă

La ce nu sunt în stare zodiile să renunţe în viaţă

Viorica Ghinea, redactor

Fiecare persoană are un obiect, o persoană, un anumit tip de mâncare la care nu poate să renunţe în viaţă. În funcţie de caracteristicile fiecărei zodii, află la ce îţi este greu să renunţi, fără ce anume nu îţi închipui viaţa!

Obsesia fiecărei zodii: tu fără ce nu poţi să trăieşti?

Berbec

Dacă alţii spun pe un ton realist că nu pot să trăiască fără apă ori mâncare, Berbecii sunt de altă părere. Nativii recunosc cu seninătate, nu cu mâhnire ori cu ruşine, că nu pot să renunţe la viciul lor. Fie că este vorba despre tutun ori despre alcool, Berbecii nici măcar nu încearcă să se lase de patima lor. Ar alege-o oricând în locul altor lucruri.

Taur

Gurmanzii zodiacului nu ţin secret faptul că nu pot să trăiască fără preparatul lor culinar preferat, care este, probabil, pregătit de mama ori de bunica lor. Acesta este singurul lucru care îi poate scoate dintr-o stare depresivă şi care le poate face viaţa mai frumoasă instant.

Gemeni

Ţine un nativ al zodiei închis o zi întreagă într-o cameră şi îl vei ucide lent! Cum el nu poate să trăiască fără să socializeze, s-ar adapta în societatea modernă şi ar sta pe toate reţelele destinate acestui tip de contacte. Prin urmare, nativii nu rezistă nici fără telefon, nici fără calculator conectat la internet.

Rac

Racii au întotdeauna nevoie de susţinerea celor din jur, aşa că nu pot să trăiască fără familia lor. O perioadă mai lungă petrecută departe de cei dragi le va scurta viaţa cu câţiva ani.

Leu

Spre deosebire de alte zodii care sunt ataşate de mâncare ori de familie, Leii nu pot să trăiască fără lux şi confort. Dacă sunt totuşi obligaţi în anumite condiţii să trăiască astfel, nu renunţă la orgoliul lor. Acesta este lucrul lor cel mai de preţ în viaţă, având în vedere că le oferă curaj în tot ceea ce fac.

Fecioară

Perfecţionistele horoscopului nu ar renunţa nici în ruptul capului la produsele şi ustensilele lor de curăţenie. Dacă ar putea să facă acest lucru, ar umbla cu ele în geantă şi le-ar folosi oriunde ar considera că este nevoie de puţină curăţenie.

Balanţă

Balanţele recunosc cu nonşalanţă că nu ar putea să trăiască fără piesa lor vestimentară preferată. Dacă le întrebi care este mai exact aceea, nu vor şti să îţi răspundă clar. Se vor răzgândi de câteva ori şi tot nu vei afla despre care este vorba până la urmă.

Scorpion

Unii spun că acești nativi nu pot să trăiască fără sex prea mult timp, însă lucrurile stau altfel. De fapt, Scorpionii pot să trăiască fără multe lucruri, pentru că se adaptează ușor la diferite situații. Există totuși ceva la care nu pot renunța – patul lor. Nicăieri nu dorm mai bine decât în el!

Săgetător

Întreabă un Săgetător la ce anume nu poate renunța și îți va răspunde, fără urmă de îndoială, că cea mai importantă este libertatea. Reprezentanții acestui semn astrologic nu suportă să le fie îngrădită pofta de independență. Dacă se întâmplă acest lucru, reacționează vulcanic.

Capricorn

Lasă un Capricorn fără cărțile lui preferate și ucide-i speranța că va mai putea să citească vreodată. Rezultatul? Nu se va mai simți niciodată împlinit. Nativii nu au nevoie de prea multe lucruri în viața lor, însă cu siguranță nu pot să trăiască fără sursele de informare și de formare. Setea lor de cunoaștere nepotolită i-ar conduce în pragul nebuniei.

Vărsător

În cazul Vărsătorilor, lucrurile se împart în funcție de sex. Bărbații nu pot să trăiască fără mama lor, iar femeile nu pot concepe să nu... bârfească. Desigur, în ambele cazuri, nu ar recunoaște niciun reprezentant această afirmație rușinoasă.

Peşti

Peștii nu pot să trăiască fără hobby-ul lor, așa că, dacă li s-ar spune într-o zi că nu pot să se mai bucure de el, ar cădea într-o stare de depresie cronică și ar urma calea nativilor Berbeci, înecându-și amarul în tot felul de băuturi alcoolice.

Tu fără ce anume nu poți trăi? Ți se potrivește descrierea făcută zodiei tale ori astrele mint?

Articolul urmator
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.