La final de martie, Cirque Etoile deschide stagiunea la Bucuresti cu Zaronia!

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Pe 28 martie Cirque Etoile isi deschide stagiunea din Bucuresti cu premiera Zaronia! O poveste fantasy despre lupta dintre doua forte mistice, stapane peste un taram misterios, Zaronia este un spectacol pentru toate varstele, dar mai ales pentru cei mari. Iubirea, intriga, razbunarea, tristetea si dorinta de a invinge dau nastere acestui show suprarealist de teatru vizual, o inovatie in arta spectacolului. Din aprilie, reprezentatiile Zaronia vor avea loc in fiecare vineri, de la ora 20.00, la Sala Etoile din Sos. Berceni nr.24.  

Zaronia, spectaculos show coregrafic si multimedia produs in Romania, va fura inimile a mii de spectatori. Timp de aproape o ora si jumatate, Zaronia ofera o experienta unica, combinand acrobatie, dans, muzica live si lumini cu efecte vizuale speciale sustinute de sunet surround. De la proiectiile video la muzica tulburatoare a lui Cristian Bageac, produsa in studiourile Cirque Etoile, pana la designul numerelor de acrobatie sub bagheta lui Doru Mois, fost campion european si mondial la gimnastica aerobica, antrenat in arenele Cirque du Soleil, Zaronia este o inovatie in arta spectacolului si vrea sa fie spectacolul de vineri seara pe care nu trebuie sa-l rateze niciun bucurestean.   

Zaronia

Din distributia Zaronia fac parte 30 de acrobati si dansatori din Romania si Republica Moldova, castigatori de concursuri internationale, gimnasti de performanta care si-au facut ucenicia sub cupolele din Germania si Dubai. Momentul de maxima tensiune al showului este trambulina, unde acrobatii ignora legile gravitatiei si urca catre infinit, interschimband axele orizontale si verticale. Se adauga acrobatii la sol, acrobatii aeriene la 5 metri deasupra scenei, numere de cerc absolut fascinante si coregafia lui Bogdan Zamfir, ce combina elemente de street-dance cu dans contemporan. Farmecul Zaronia nu sta totusi in intensitatea acrobatiilor, ci in poezia povestii din regia lui Alexandru Balta, in finetea executiei, in fluenta miscarilor artistilor, ale caror trupuri mladioase n-au nevoie de cuvinte pentru a livra emotie in stare pura.

Costumele extravagante create de Wilhelmina Arz si trucurile de make-up transforma artistii in locuitorii de nerecunoscut ai unor universuri necalcate. Proiectiile video combina elemente de grafica 3D cu filmari in studioul virtual, unde personajele reale lupta cu umbrele - vestitori inaripati ai nefericirii, intr-un haos carambolic de efecte speciale create de Dani Mesteru.

„Zaronia este un alt gen de spectacol. Nu este circ, musical sau opereta, insa contine cate putin din toate acestea. Este ceea ce noi numim teatru vizual", spune Aurelian Sandulescu, producatorul general Cirque Etoile.

Biletele costa 65 de lei si sunt disponibile incepand de azi pe Bilete.ro.

 

Articolul urmator „Uită-te, ascultă și iubește”: cugetări profunde despre dragoste și viață care-ți vor încălzi sufletul și deschide mintea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.