Lia Aram prezinta: The Minister Of Elegance

Redactor Divahair.ro

In data de 30 mai, incepand cu ora 19.30, la sediul showroom-ului Lia Aram, de pe str. Caderea Bastiliei, nr. 49, va avea loc lansarea primei editii a proiectului "The Minister Of Elegance"

Brandul vestimentar exclusiv feminin Lia Aram inaugureaza un nou proiect intitulat "The Minister Of Elegance", menit sa scoata in evidenta prin diverse mijloace de comunicare vizuala importanta Stilului Vestimentar Personal in completarea atitudinii, mesaj puternic promovat de acest brand. In abordarea subiectului pe care il exploreaza, acest proiect a reunit peste 30 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design.

In cadrul evenimentului, se va lansa primul videoclip marca  "The Minister Of Elegance",  a carui paternitate este asumata de catre Mircea Zanian si care reprezinta un mix din prezentarea stilului vestimentar, atitudinii si outfit-urilor pe care fiecare femeie participanta la proiect le promoveaza, esentializandu-le intr-un Stil Personal. Seria de fotografii realizate de Horia Stan si Alex Gelehrter vine in completarea evenimentului si le cuprinde, in diferite ipostaze, pe aceleasi reprezentante ale sexului frumos.

Ca un plus adus acestei seri, modelul Delia Tudose va tine un speech ce are in vedere sustinerea si promovarea unui stil de viata corect, disciplinat si adaptat fiecarui set de alegeri personale, bazat pe activitate fizica si o alimentatie echilibrata. Atmosfera intregului eveniment va fi intretinuta de DJ COSMINUIT, de live act-ul celor de la Harlequin Jack, precum si de seria de visuals sustinuta de GRAY.

Va invitam sa celebrati, in proprie initiativa de „toast", Stilul Feminin pe care noul proiect Lia Aram, "The Minister Of Elegance", doreste sa il evidentieze in cadrul evenimentului de lansare a primului sau videoclip.

Viziteaza si tu pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1451532038422215/

Parteneri: HUGO BOLS, LA STRADA, WORLD CLASS, SLAM POETRY BUCHAREST

Parteneri media: Lookool / Andrei Vulpescu / Etiquette / Model De Viata / InStilulMeu.ro / DivaHair.ro / MyFashionTeam.tv / RomaniaFashion / NoEyePatch / ReadMyMind / BucharestStyle / Jurnal LifeStyle / Atelier Paris Make-Up Bucuresti

Articolul urmator Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.