Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Litera si RO Image ti-au dezvaluit lumea cartilor si a filmelor

DivaHair
Litera si Ro Image au avut placerea sa va aiba alaturi in seara de 11 octombrie la vizionarea filmului O singura zi, ecranizare dupa cartea O zi, de David Nicholls.

Desfasurat in cadrul Hollywood Multiplex (Bucuresti Mall), evenimentul a adus laolalta reprezentanti din intreaga presa romaneasca. Demonstrand ca filmele nu sunt adversarii cartilor sau viceversa, Litera si Ro Image au sustinut ca universul cartilor se imbina cu cel al filmelor. Astfel, inainte de vizionarea filmului, reprezentantii presei au fost partasii unui moment special in care vedetele Radio 21 - Andrei Lacatus si Nicoleta Creciunescu - au citit fragmente din carte.

Cartea O zi, de David Nicholls, este considerata de The Observer „O lectura emotionanta... Nicholls este expert in surprinderea varstei tineretii, a primei iubiri, a suferintei din dragoste si a traseului complicat si haotic al legaturilor romantice..." Fiind publicata in peste 31 de tari, cartea a ajuns Bestseller in Marea Britanie, Italia si Suedia, cu peste 1 000 000 de exemplare vandute numai in Marea Britanie.„O carte foarte senina..., radiografiind corect stari si sentimente, intimplari si evenimente ce alcatuiesc lumea de azi. Emma si Dexter au o poveste a lor, care ar putea fi a fiecaruia dintre noi." Bedros Horasangian.

* * *

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional si ghiduri turistice, pana la carţi pentru copii, dicţionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase. O calitate ireprosabila a tiparului. O selecţie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienţa in domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoara de citit, de inţeles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in carţile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!