Lună plină și eclipsă de lună pe 11 februarie: cum sunt afectate zodiile de acest fenomen

Lună plină și eclipsă de lună pe 11 februarie: cum sunt afectate zodiile de acest fenomen

Redactor Alexa Galgau

Chiar dacă luna februarie este mai scurtă decât celelalte, nu putem spune că este și lipsită de evenimente astrologice care ne influențează pe fiecare în parte! Astfel, pe 11 februarie vom avea parte de două astfel de fenomene importante: luna plină, dar și o eclipsă de lună, fiecare cu efecte asupra zodiilor.

Află cum te afectează luna plină din februarie și la ce să te aștepți de la eclipsa de lună care va avea loc în aceeași seară!

luna plina deasupra marii

Lună plină și eclipsă de lună în februarie 2017

Luna plină din februarie se mai numește și „luna zăpezii”, deoarece, în multe părți ale lumii, aceasta este perioada în care ninge cel mai mult. Odată cu luna plină va avea loc și o eclipsă de lună în zodia Leu, care, împreună cu soarele care se află în Vărsător, afectează diferit fiecare zodie în parte.

Energia pe care o aduce eclipsa de lună provoacă o detensionare a relațiilor pe care le avem cu cei din jur, ceea ce înseamnă că poate urma o perioadă de rezolvări și de armonizare. Luna în Leu este echivalentă cu puterea interioară, sporirea egoului și dorința de a soluționa în mod pragmatic cele mai stringente probleme pe care le avem. Tot acum suntem mult mai dispuși să ne asumăm niște riscuri, însă nu fără a analiza situația înainte și a trage concluzia că ele merită.

luna plina

Luna plină și eclipsa de lună în zodia Leu aduc anumite schimbări în viețile zodiilor și efectele vor fi simțite de cei mai mulți nativi:

 • Berbec: luna februarie nu este deloc una rea pentru nativi, deoarece Venus a intrat în zodia Berbec pe 3 februarie, ceea ce înseamnă că vor avea parte de mult romantism. Eclipsa de lună duce la o armonizare a relației de cuplu, după o perioadă tensionată.  

 • Taur: fenomenele astrologice ale acestei luni te vor împinge să faci anumite descoperiri despre prietenii pe care îi ai și unele dintre ele nu vor fi tocmai plăcute. Mulți nativi se stabilesc la casele lor după luna plină.

 • Gemeni: persoanele născute în această zodie vor avea parte de mai multe certuri, iar pe 11 februarie se vor simți foarte tensionați, pentru ca mai apoi să revină la o stare de calm și stabilitate. Trebuie să fie foarte atenți la relațiile profesionale, care sunt mai fragile în această perioadă.

 • Rac: pentru că sunt guvernați de Lună, Racii sunt întotdeauna sensibili la fenomenele care o implică. Mulți nativi vor avea parte atât de bucurii majore, cât și de câteva decepții, toate într-o lună atât de scurtă!

 • Leu: având în vedere că are loc o eclipsă de lună în această zodie, nativii vor avea mai multe ocazii de a face descoperiri despre sine și de a evolua pe toate planurile, dar mai ales pe plan spiritual.

 • Fecioară: persoanele născute în această zodie vor afla câteva lucruri importante despre jumătatea lor, unele care vor crea apropiere, altele care vor crea distanță. Este o perioadă bună pentru o întărire a relatiei, dar pot apărea certuri în seara cu lună plină. 

 • Balanță: există multă falsitate în jurul Balanțelor, iar ele încep să vadă mult mai clar acest lucru. Energia venită de la lună le face mai empatice și le ajută să citească mai ușor persoanele din jur - și să își dea seama cine merită să rămână în jurul lor. 

 • Scorpion: nativii adoră luna plină și eclipsele de lună, deoarece vin „la pachet” cu sentimente mult mai intense și cu o energie puternică, ce poate fi redirecționată de Scorpioni către relații sau muncă. 

 • Săgetător: persoanele născute în această zodie au parte de dispute și polemici, care le determină să își schimbe punctul de vedere. O perioadă de tensiuni se finalizează cu niște planuri de a călători undeva, pentru limpezirea minții. 

 • Capricorn: luna plină aduce proiecte noi la muncă, dar și mai multe îndatoriri acasă, ceea ce înseamnă ca urmează o perioadă foarte ocupată, dar și plină de satisfacții. Capricornii își refac relațiile cu membrii familiei cu care au avut dispute în trecut. 

 • Vărsător:  având în vedere că Soarele încă se află în Vărsător, iar luna plină va fi în Leu, persoanele născute în această zodie au parte de câștiguri pe toate planurile: își găsesc o nouă iubire și au parte de o reușită însemnată la muncă.

 • Pești: nativii se gândesc mai mult la câștiguri materiale în această perioadă, iar luna plină le sporește starea de anxietate, însă o nouă relație care pare să se înfiripe va fi salvarea lor din punct de vedere emoțional. 

Profită și tu de energia oferită de luna plină din februarie 2017 și fă un mic efort pentru a ajunge la o stare de armonie și pace!

Articolul urmator
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Doamna Stela a supraviețuit unui accident vascular cerebral, dar a rămas cu probleme grave de sănătate. Își duce traiul singură, fără ajutor și cu un venit de 65 de lei pe lună
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.