Mai puține PET-uri, mai puține probleme

Mai puține PET-uri, mai puține probleme

Redactor Divahair.ro

PET-urile sunt de mult timp o problemă, atât pentru noi, cât și pentru Planetă. Sunt peste tot și este aproape imposibil să ieși pe stradă, în parc sau în natură fără să dai de unul – desigur, dacă ai noroc să dai doar de unul. Este cert că fiecare PET intrat în acest cerc vicios reprezintă o problemă, iar în fiecare minut sunt cumpărate cel puțin 1 milion de PET-uri, adică cel puțin 1 milion de noi probleme!

O cauză pentru apa cumpărată la PET este neîncrederea oamenilor față de consumul apei de la robinet. Dar, în fond, problema este chiar lipsa unor soluții avantajoase din punctul de vederea al ambalajului, calității apei și ușurinței cu care o procuri. Însă acest lucru a fost valabil doar până acum, pentru că, dacă și tu pierzi bani, timp și energie în mod regulat pentru căratul apei de la magazin și vrei sa ajuți un pic și Planeta, poți apela la o soluție simplă, convenabilă, confortabilă și eco – serviciul de livrare a apei la domiciliu al companiei La Fântâna.

femeie cu telefonul in mana

De ce este nevoie de soluții?

Amploarea problemei legate de munții de PET-uri ajunși în natură se află chiar în numere: mai puțin de jumătate din cele 500 de miliarde de PET-uri produse anual sunt reciclate. În multe locuri, reciclarea nu este mereu posibilă și nici facilă din cauza unor factori diverși – de la lipsa educației ecologice până la procesele fizico-chimice complexe pe care reciclarea la scară largă le presupune.

O sticlă reutilizabilă de 8 litri cu apă de izvor care îți vine la ușă

La Fântâna a dezvoltat și lansat un serviciu accesibil, confortabil și mai ecologic, grație reutilizării sticlelor în interiorul unui circuit controlat. Apa de izvor din aceste sticle este extrasă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu, cu un conținut redus de sodiu și cu o compoziție minerală stabilă. În fabrica modernă în care o îmbuteliază, La Fântâna are și un laborator, unde testează apa permanent.

apa la fantana

Cum funcționează, de fapt, acest serviciu?

Sistemul propus de La Fântâna este deopotrivă simplu și prietenos – și cu portofelul și cu mediul înconjurător. Pe scurt, compania îmbuteliază apa de izvor în acele sticle reutilizabile, pe care apoi le livrează oricui, oriunde în țară, pe baza unei comenzi în magazinul online.

La prima comandă, achiziționezi un pachet START, care poate include 6, 8 sau 10 sticle. Doar la această primă comandă plătești și ambalajele, adică sticlele reutilizabile. După ce consumi apa, poți comanda pachete REFILL, în care nu mai plătești și ambalajele. Echipele de livrare din flota companiei îți aduc sticlele comandate pline și le preiau pe cele goale. Iar apa, calculată la litru, costă cât ar costa și luată la PET, din magazin. Cel mai important este, însă, că nu mai introduci în circuit ambalaje de tip PET.

În concluzie, dacă te numeri printre cei care vor acasă o apă sigură și bună pentru băut, livrată într-un ambalaj mai prietenos cu mediul înconjurător, atunci noul serviciu La Fântâna este cel potrivit pentru tine!

Articolul urmator
Cum poți vinde o bibliotecă întreagă de cărți într-o singură zi?
Cum poți vinde o bibliotecă întreagă de cărți într-o singură zi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.