Mihai Voropchievici, previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului

Mihai Voropchievici, previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului

Ramona Jurubita

Te-ai întrebat vreodată ce rol important joacă în viața ta cifra destinului? Aceasta îți poate influența parcursul în orice domeniu și chiar te poate ajuta să afli ce ți-a pregătit Universul într-o anume perioadă a vieții tale. Tot pe baza ei, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile pentru 2023.

După cum a declarat specialistul, vor exista anumite persoane care vor avea parte de un an prosper și de mai multe bucurii decât restul lumii. Vrei să știi despre cine este vorba? Înainte de toate, trebuie să îți amintești cum se calculează cifra destinului. Ea reprezintă suma tuturor cifrelor din data nașterii tale, până când se ajunge la una singură.

De exemplu, o persoană care s-a născut pe 24.04.1998 va calcula așa:

2+4+4+1+9+9+8=37
3+7=10
1+0=1

Și pentru că 2023 este un an ce are cifra destinului 7 și se încadrează în categoria numerelor masculine, toate cele 12 luni ale anului vor fi pline de evenimente favorabile.

Iată care sunt previziunile generale pentru anul 2023, potrivit lui Mihai Voropchievici:

„Sunt cinci cifre impare. Sunt mai multe decât cele pare. Și atunci, într-un an universal 7, cine ar putea s-o ducă cel mai bine? Și cine ar avea câștig de cauză într-un an cu destin 7? Cel mai bine o vor duce cei cu cifra de destin 1, 3, 5, 7 și 9. Sunt mai mulți la număr, pentru că ei sunt partea masculină. Numerele masculine sunt partea din față a crucii, iar numerele feminine, adică cele pare, sunt cealaltă jumătate de cruce. De aceea vine uniunea între soț și soție.”, a spus numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Dacă vrei să știi cum va fi pentru tine următoarea perioadă, va trebui să citești previziunile întocmite ba baza spuselor expertului. În cadrul aceleiași emisiuni, a vorbit în detaliu despre fiecare cifră a destinului.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 1
Anul 2023 va fi excelent pentru toate persoanele care au cifra de destin 1. Pentru ele nu este exclusă o schimbare la locul de muncă. În acest an, este posibilă obținerea unei majorări de salariu sau chiar întâlnirea cu sufletul pereche. Vor munci puțin mai mult în acest an 7 și potrivit numerologului, munca trebuie însoțită de credința în Dumnezeu.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 2
Pentru ei, anul 2023 nu va fi unul dintre cei mai buni. Se pare că vor avea de înfruntat câteva provocări. Important este să nu se implice în relații dacă nu simt acest lucru și să evite pe cât posibil tentațiile. Cine cade pradă viciilor sau altor lucruri negative, își poate face rău de unul singur.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 3
Dacă aceste persoane au avut aventuri extraconjugale în trecut, acum a venit momentul ca ele să iasă la suprafață, fiindcă anul 7 este unul karmic. În următoarea perioadă minciunile încep să iasă la iveală. Tot cei aflați sub semnul destinului 3 au o dorință puternică de a călători. Din fericire, pe partea financiară stau foarte bine.

Bărbat în cămașă bleu care se gândește la partea financiară.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 4
Problemele de sănătate pot apărea în cazul celor care nu sunt atenți la modul în care își administrează un tratament. Nici ei nu ar trebui să formeze un cuplu dacă nu se simt pe deplin mulțumiți cu alegerea făcută. Persoanele neserioase ar putea să aibă de suferit în acest an.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 5
Mulți dintre oamenii care au cifra de destin 5 vor dori să călătorească mai mult, mai ales peste hotare. Escapadele în locuri noi pot fi benefice, așa că nu ar trebui ratate. Mihai Voropchievici îi îndeamnă ca în acest an karmic să facă lucruri bune și să fie empatici.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 6
Intuiția lor va atinge un nivel înalt, așa că vor citi alți oameni mult mai ușor. E posibil să își piardă timpul și energia în compania persoanelor pe care nu le plac, dar alături de care rămân din complezență.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 7
În anul cu destin 7, toți care au cifra destinului 7 se vor simți foarte bine. Și pentru asta, va trebui să fie deschiși în fața tuturor oportunităților ce le ies în cale. Dacă vor analiza întotdeauna situațiile în ansamblu, vor lua deciziile mai ușor. Numerologul a mai dezvăluit că 7 este o cifră mistică.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 8
Se anunță câștiguri neașteptate pentru persoanele care stau sub semnul cifrei 8, care este și cifra banilor. Dacă sunt credincioase, se pot ruga la Dumnezeu pentru a le oferi ajutor în plan financiar. Atenție însă! El le va da doar cât au nevoie. În plus, norocul le va însoți și la capitolele dragoste și sănătate.

Previziunile anului 2023 pentru oamenii care au cifra destinului 9
Își vor testa limitele, mai ales în iubire și chiar vor avea parte de binecuvântările după care tânjesc. 2023 nu este un an al divorțului, chiar dacă anumite minciuni vor crea probleme în cuplu. De asemenea, pot avea parte și de multe întârzieri.

Acum știi cum va fi pentru tine acest an, așa că poți merge mai departe cu încredere. Nu vor exista probleme prea mari nici pentru persoanele ale căror cifre de destin sunt pare. Așadar, nu ai de ce să îți faci griji nici dacă nu ești în categoria norocoșilor.

Citește și: Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Surse foto: iStock, FacebookFreepik

Surse articol: Antena3Youtube

Articolul urmator
Număr de înger 1313. Ce semnificație are în iubire și viață 
Număr de înger 1313. Ce semnificație are în iubire și viață 
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!
Incepe quiz
Află ce tip de rame de ochelari ți se potrivesc în funcție de stilul tău vestimentar!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.