Mituri și adevăruri despre femeile gamer

Redactor Divahair.ro

Atunci când dedici multe ore unui hobby, depui efort, ești perseverent, devii expert în acel domeniu. Cei care frecventează lumea jocurilor video, așa numiții gameri( jucători), care există în întreaga lume, joacă până devin experți în jocuri pe consolă, computer etc.

Cu toate acestea, deși sună oarecum absurd, din cauza timpului în care ne aflăm, se presupune că gaming-ul este mai curând un hobby, mai degrabă al bărbaților, iar când vorbim despre o femeie gamer unii sunt surprinși, deoarece au multe îndoieli privind tipul de personalitate pe care îl au acestea și cum sunt cu adevărat. Faci parte dintre femeile gamer? Mai jos veți găsi câteva mituri și adevăruri despre femeile gamer.

Mit: Femeile care joacă câștigă întotdeauna prin „noroc” sau pentru că apasă toate butoanele. Acesta nu înseamnă să fii gamer, oricine poate proceda așa în încercarea disperată de a câștiga.
Depinde de ce tip de gamer este femeia. Această afirmație poate fi mit sau adevăr. Femeile pot juca doar jocuri pe mobil sau pe Facebook. În prezent, deși gamerilor old school le este greu să se obișnuiască cu asta, există jucători care se dedică doar jocurilor de pe rețelele de socializare sau de pe smartphone-uri.

Mit: fetele gamer joacă doar pentru a atrage atenția.
Fetelor cărora le place să joace, o fac pentru că este distractiv.
Adevăr: o fată gamer va fi în continuare gamer, chiar dacă anii vor trece și ea va înceta să mai fie copilă.

Anii trec și multe lucruri se schimbă în viață, dar jocurile video rămân un tovarăș fidel care contribuie la combaterea plictiselii.
Mit: toate femeile gamer nu sunt foarte grațioase și poartă ochelari.
Dacă ar fi adevărat, am putea spune același lucru și pentru jucătorii de sex masculin (în orice caz, obiectivul are ceva mai mult sens, dacă petreci multe ore în fața unui televizor sau a unui computer, întrucât mai devreme sau mai târziu vei avea nevoie de ei).

Mit: toate jucătorele cultivă o imagine sexualizată pentru a atrage bărbații.
Serios, cine crede oare că mestecarea unui cablu joystick și fotografierea cu el este mai distractiv decât să sufle capul la câțiva zombi?
Adevăr: lumea jucătorilor este masculină, iar femeile gamer sunt privite ciudat.

Când veți cumpăra un joc video sau un accesoriu, vânzătorul va presupune că trebuie să vă explice în detaliu despre ce este vorba. În plus, va crede că ceea ce aveți de gând să cumpărați este pentru fratele dvs.
Mit: femeile care joacă își aleg doar jocuri „pentru fete”.

Din câte știm, chiar și cele mai „girly” jocuri din lume nu sunt considerate „doar pentru fete”, așa că nu există jocuri doar pentru bărbați sau femei.
Adevăr: dacă o femeie gamer vă împrumută cel mai bun joystick, este pentru că vă iubește prea mult.
Mit: femeile care joacă și au iubit, o fac pentru a îl mulțumi pe el.

Există mult mai multă istorie în viața unei femei decât în a iubitul ei și multe femei încep să joace din adolescență sau înainte de a își întâlni partenerul.
Adevăr: o fată gamer adoră să câștige, indiferent pe cine trebuie să bată. Evident, tuturor ne place să câștigăm și să ne mândrim cu câștigul.
Adevăr: o fată gamer se plictisește când își vede iubitul jucând. Oricât de mult l-ar iubi, ideea este să-i lovească posteriorul într-o luptă.
Mit: femeile gamer joacă doar pentru a demonstra că pot face și lucruri pentru bărbați.

A fi gamer nu înseamnă să dovedești nimănui că ești mai bun, este un joc care îți place, iar să-l joci este suficient.
Adevăr: tehnica jocului unei femei gamer „este de fată”.

Evident, dacă este femeie și joacă„ca o fată” înseamnă că joacă așa cum este și cu caracteristicile unei fete (cu pasiune, răbdare, dorința și perseverență).
Adevăr: unele persoane nici nu se pricep la jocurile video și se numesc „gameri”.

Rețineți că se întâmplă și cu bărbații, dar în acest caz nu sunt jucători, ci oameni obsedați.

Voi ce mituri ați auzit despre femeile gamer? Dar despre scaune de gaming ergonomice ați auzit? Știți că ele oferă confortul necesar în timpul sesiunii de gaming? Știți că ele se găsesc la cel mai bun preț de pe piață pe promotii-scaune.ro?

Articolul urmator 15 adevăruri evreiești care se învață odată cu înaintarea în vârstă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.