Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Nimic nu este întâmplător. Cele trei tipuri de suflet pe care le întâlnești într-o viață

Joi, 10.10.2019
de Otilia Geavlete

Fiecare întâlnire este predestinată, stabilită de roata timpului și a norocului, de mii de decizii și de legături invizibile, din lumea materială și spirituală. Tot ceea ce se întâmplă în lume are un sens ascuns. Oamenii pe care îi întâlnim, lucrurile pe care le facem, sunt toate destinate unui scop mai înalt. În călătoria noastră magică prin lume, întâlnim suflete care ne schimbă, care ne rămân alături de-a lungul întregului drum sau ne părăsesc ori adastă, pur și simplu, pentru câteva momente în viața noastră. 

Deși pot părea atât de diferite, întâlnim, în general, 3 tipuri de suflet, toate semnificative în felul lor, care apar cu un scop în viața noastră și contribuie la dezvoltarea noastră spirituală. Nu ne este dat să înțelegem scopul tuturor acestor întâlniri, dar, în orice caz, ele au un sens, de cele mai multe ori benefic. Iată care sunt cele 3 tipuri de suflet!

Sufletele care ne conectează cu fluxul profund al vieții

Acestea sunt suflete care vin în viața noastră să fie alături de noi pentru totdeauna sau cel puțin pentru o perioadă lungă. Sufletele pereche sau sufletele gemene aparțin acestei categorii. Sunt acele suflete cu care am avut legături în existențele noastre anterioare. Înainte de a ne naște, am fost de acord să ne reîntâlnim într-un loc și un moment anume din viața noastră.

Aceste suflete joacă rolul de a ne readuce în fluxul vieții noastre, de a ne trezi la chemarea universului. În momentul în care le vom întâlni, le vom recunoaște imediat vibrația, deoarece aceste suflete sunt acordate pe aceeași frecvență ca noi. Ele nu perturbă fluxul stării noastre actuale, ci mai degrabă vin în viața noastră pentru a face tranziția către o existență mai lină și mai puțin dureroasă. Când suntem mici, visăm o mulțime de lucruri, dar vârsta adultă le schimbă și ne aduce deziluzii. Atunci apar aceste suflete, care ne îndrumă pe calea care ne-a fost sortită.

suflet pereche

Sufletele care ne reamintesc de ceea ce am visat să fim

De multe ori nu suntem suficient de curajoși pentru a ne urma visurile, pentru a deveni ceea ce am dorit să fim întotdeauna. Odată cu vârsta adultă, ne abandonăm idealurile în lumea magică a copilăriei. De aceea, unele suflete vin în viața noastră pentru a ne aminti de identitățile noastre profunde, de acele tendințe care ne definesc, dar pe care le-am abandonat atunci când am pătruns în vâltoarea vieții. Dar întâlnirea cu aceste suflete nu este mereu veselă, pentru că, de multe ori, ne fac să ne gândim că am eșuat, că nu ne-am dezvăluit întregul potențial.

Pe de altă parte, câteodată avem nevoie să fim zguduiți, să ne trezim din starea de inerție în care ne-am scufundat.
Numai furtuna poate crea uneori un teren fertil pe care să încolțească noile semințe. Lucrurile ar putea fi amare, dar trebuie să înțelegem că totul este pentru un scop mai mare. Aceste suflete ne ajută să ne dăm seama de cine suntem cu adevărat și care sunt dorințele noastre reale.

Sufletele care trec prin viața noastră pentru a ne sesiza ceva

Astfel de suflete pot fi cunoștințe întâmplătoare, chiar și străini pe care îi întâlnim pe stradă, în autobuz, la cinematograf sau oriunde în altă parte. Putem discuta cu aceste persoane, le împărtășim câte ceva din viața noastră și apoi plecăm mai departe, fără să depunem măcar efortul de a rămâne conectați în vreun fel. Nu știm prea multe despre aceste suflete, dar sunt acolo, pentru a ne umple unele spații necompletate, pentru a ne ajuta să experimentăm anumite lucruri, oricât de mici ar fi acestea.

Surse foto: iStock, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Trei zodii de femei frumoase și deștepte (98624 vizite)
  2. Primele semne care îți spun că restaurantul în care ai intrat îți va oferi mâncare proastă (6047 vizite)
  3. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (5115 vizite)
  4. Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat (4092 vizite)
  5. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (4070 vizite)
  1. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (nota 4.8)
  2. Avertizare ANM de ultimă oră: ploi abundente, frig crâncen și intensificări ale vântului (nota 4.7)
  3. Rugăciunea care te scapă de blesteme și farmece dacă o rostești azi, de Sfântul Ciprian. Toți creștinii trebuie să o știe! (nota 4.5)
  4. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (nota 4.4)
  5. Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat (nota 4.3)
  1. Se deschide Baby Boom Show – ediţia de toamnă - 17-20 octombrie, la Romexpo (0 comentarii)
  2. 8 mesaje de la Dumnezeu. Ce vrea El să știi despre viață (0 comentarii)
  3. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (0 comentarii)
  4. Becurile economice te ajută să economisești bani! Uite care sunt cele mai bune (0 comentarii)
  5. Trei zodii de femei frumoase și deștepte (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!