Nu Skin

Noaptea Statuilor Vivante, evenimentul ce marchează deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a Festivalului Internațional de Statui Vivante!

Redactor Divahair.ro

Teatrul Masca, institutie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București  anunță debutul celei de-a VII-a ediții a Festivalului Internațional de Statui Vivante. Marți, 30 mai, ora 20.00, în grădina Casei Filipescu Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151), Noaptea statuilor vivante va marca deschiderea oficială a evenimentului.

  “Noaptea statuilor vivante va aduce alături artiști străini și români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din București, Casa Filipescu-Cesianu, spațiu cu o aură specială, misterios și elegant, suficient de mare pentru a fi încăpător și destul de intim pentru a crea o stare cu totul specială celor care vor veni să asiste la acest moment atât de important al festivalului nostru.”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

statuie vivanta statuie vivanta

Festivalul din acest an se va desfășura în perioada 30 mai – 5 iunie în patru locații diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (30 mai) și parcurile Humulești (31 mai, 1 iunie), Crângași (2-3 iunie) și Herăstrău (4-5 iunie) și va reuni artiști din China, Austria, Olanda și România.  Zeci de statui vivante vor da viață unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă. Parcurile bucureștene se vor transforma în scene imense ce vă vor oferi o experiență de neuitat.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

Detalii și program complet pe www.masca.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta