Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Nouă lucruri care ți se întamplă când ieși nemachiată din casă

Viorica Ghinea, redactor

Cu siguranță ți s-a întâmplat să apară ceva neprevăzut în program și să te vezi nevoită să ieși afară fără pic de machiaj pe chip. Ori poate ai avut una dintre acele zile în care nu ai simțit nevoia să îți aplici produse de makeup pe față, ci ai vrut să îți lași pielea să respire. Nu știi cum se întâmplă, dar exact în acele perioade ți se întâmplă următoarele lucruri.

Descoperă nouă momente stânjenitoare prin care poți să treci atunci când ieși nemachiată din casă!

Te întâlnești cu băiatul pe care îl placi

Te-ai aranjat de atâtea ori, sperând că îl vei întâlni întâmplător, dar nimic. Acum ai ieșit din casă nemachiată și dai nas în nas cu el pe stradă. Care erau șansele să îl vezi tocmai astăzi, când ai renunțat la produsele de makeup? Stai liniștită! Dacă este să te placă, o va face oricum!

O vezi pe rivala ta

Și când credeai că ai o zi liniștită, lipsită de provocări, îți iese în cale tocmai femeia pe care nu o simpatizezi deloc. Exact acum, când ți-ai fi dorit să ai mai multă încredere în tine, ai ieșit nemachiată din casă. Măcar de ai fi avut la tine acel ruj roșu care te face instant să te simți stăpână pe situație.

Te lovești de cel mai drăguț bărbat pe care l-ai văzut

Când te pregăteai să îi spui câteva cuvinte dure pentru că a intrat în tine, uiți până și cum te cheamă. Te vrăjește cu privirea seducătoare și cu zâmbetul lui cuceritor și nu mai ești în stare să spui nimic. După aceea te gândești că sigur nu ar fi trecut așa repede pe lângă tine dacă erai măcar puțin machiată. Dacă vă este menit să fiți împreună, cu siguranță îl vei mai întâlni și atunci îl vei putea pune cuceri.

Te întâlnești cu fostul și cu noua lui parteneră

Ce poate să fie mai rău decât să te întâlnești cu fostul iubit atunci când ești nemachiată? Ei bine, gândește-te că ar putea să fie alături de el noua lui cucerire, care probabil se va întreba ce a văzut la tine.

Prietenele vor să facă o sesiune de selfie-uri

Tocmai când nu ai avut timp să te aranjezi așa cum îți dorești, prietenele tale sunt inspirate să facă tot felul de fotografii. Nu te-ar deranja atât de mult, dacă nu ai ști că sunt dornice să le posteze imediat pe conturile lor de socializare. Deși te plângi că nu ești mulțumită de cum ai ieșit, ele te asigură că arăți bine și că ești amuzantă.

Oamenii te întreabă dacă te simți bine

O zi ai ieșit și tu nemachiată din casă și cei din jur te întreabă dacă te simți bine. Unii dintre ei insistă și chiar îți spun că arăți ciudat ori rău și că ai nevoie de puțină culoare în obraji.

Simți nevoia să spargi toate oglinzile pe lângă care treci

Atât oglinzile, cât și vitrinele magazinelor par să fie dușmanii tăi atunci când ieși nemachiată din casă. Parcă se încăpățânează să îți sublinieze defectele fizice. Singura problemă este că tu le cauți singură. Cu siguranță arăți mult mai bine decât îți imaginezi, așa că nu ar trebui să te îngrijorezi.

Poți să îți atingi liniștită fața

Nu mai trebuie să te îngrijorezi că îți vei ruina machiajul,l pentru că te poți freca liniștită la ochi. De asemenea, te poți îmbrăca fără să te stresezi că îți vei murdări hainele cu fond de ten ori pudră. Ca să nu mai spunem că te poți bucura de o înghețată apetisantă fără teama că îți vei consuma și rujul. Parcă nu ți se mai pare atât de grav că ai ieșit nemachiată din casă, nu-i așa?

Te simți mai liberă

Dacă ești pasionată de makeup, probabil că ți se pare dificil să ieși din casă fără să aplici măcar câteva tipsuri cunoscute doar de tine. Dar, odată ce te obișnuiești cu această senzație de libertate, chiar vei crede că ai făcut bine să ieși din casă nemachiată. Tenul tău are nevoie de câte o pauză de respiro din când în când.

Tu ai trecut vreodată prin aceste momente atunci când ai ieșit nemachiată din casă? Nu ar trebui să te mai simți stânjenită de acum încolo. Există vedete de la Hollywood care cu siguranță sunt mai puțin frumoase decât tine atunci când sunt nemachiate.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!