NovemBEARD a ajuns la ediția a IV-a!

Redactor Divahair.ro

Marți, 29 noiembrie 2016, începând cu orele 20:45 vă invităm la un eveniment inedit, respectiv cea de a IV-a ediție NovemBEARD ce va avea loc în LOFT (Metropolis Center, West Wing, Building A, parter) care va fi prezentat de către Gina Pistol și Cosmina Păsărin.

 

NovemBEARD se sărbătorește în fiecare an în luna noiembrie în întreaga lume de către bărbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească în scop caritabil. 

Trend-ul a început în 2009, iar în 2013 a ajuns și la noi prin acest eveniment.

 

Deși are un scop caritabil, acestă activitate se desfășoară într-un cadru informal, distractiv și plin de stil ce va avea în prim plan Bărbații Cu Barbă din România, de orice vârstă și statut social.

La prima ediție acest eveniment a strâns peste 10.000 de lei care s-au donat copiilor ce suferă de autism, iar a II-a ediție a strâns peste 9000 lei donați către Parohia “Pogorarea Sfântului Duh – Sfântul Nicolae – Militari” care a avut în desfășurare un proiect de asistență socială prin care Biserica dorește să vină în ajutorul comunității la modul cel mai concret, iar a III-a ediție a strâns peste 14.000 de lei.

 

Ediția din acest an îi are ca parteneri principali pe prietenii de la Philips România, care ne-au obișnuit deja cu o gamă de produse dedicate purtătorilor de bărbi cool, care au nevoie de cele mai performante produse pentru un look cât mai original. 

De asemenea, prezenți la eveniment vor fi bărbați cu barbă din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzică, dar și cu multiple dimensiuni estetice, culori sau „croieli” ale bărbii. 

 

Pentru a intra în concurs postează o fotografie personală cu barba ta, nume, adresă de email și # oficial al evenimentului: #StandForYourBeard #ThePhilipsWay și tagează un prieten pe care îl provoci la concurs, pe pagina evenimentului de pe Facebook.

 

Astfel poți câștiga un premiu oferit de către binecunoscutele brand-uri: Philips România / Jägermeister / Wood Be Nice / Bărbosii / Oxigen-Life's Spirit / Foarfeca și Briciul / Millisimo / Men'S Cave-Clothing Concept Store / the urban ties / WatchShop.ro / STR8myway România / 925Gents / Beauty One / Dear Barber România / Men Rock / 

 

În cadrul evenimentului se vor decerna trei premii bărboase în funcție de criterii bine stabilite de către juriu. Categoriile premiate sunt:

1) Barba Cea Mai Frumoasă;

 2) Bărbosul De Succes;

 3) BARBA ANULUI 2016;

 

 Membrii juriului sunt : 

- Gina Pistol și Cosmina Păsărin 

- Livia Beudeanu, Marketing Manager Philips România

- Alina Canari- Jagermeister 

 

Nu în ultimul rând, bărbați de renume cu barbă vor scoate la licitație un obiect cu caracter personal și valoros pentru ei, pe care publicul îl poate achiziona. Toți banii strânși în urma acestei licitații vor fi donați, suma rezultată urmând a se îndrepta către:

Centrul rezidențial al Fundației Sfânta Macrina - este casă pentru 34 de copii pentru care se încearcă a completa reintegrarea școlară, socială și familială.

O echipă multidisciplinară se îngrijește ca acești copii să deprindă abilități pentru o viață independentă, să obțină rezultate școlare bune și să-și sporească încrederea în forțele proprii.

 Banii vor fi folosiți pentru următoarele categorii de cheltuieli:

- rechizite școlare, cărți, caiete speciale, culegeri;

- medicamente specifice în concordanță cu prescripția medicului, vitamine, suplimente;

- haine.

 Mai multe informații pe http://www.macrina.ro.

 

 Cei care vor licita sunt :

1) Chef Le Torriellec Samu;

2) Chef Foa-Executive Chef at Flavours Food Design;

 3) Livia Beudeanu, Marketing Manager Philips România;

 4) Florin Dobre-Fashion Designer;

 5) Aureliu DeZappa Surulescu – Actor;

 6) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Mătăsari;

 7) Don Arthur – Fashion Designer Marie Ollie;

 8) Cosmin Tudoran;

 9) Denis Radu-PR;

 

În ceea ce privește latura artistică și muzicală– Mr.jurjak regizorul și muzicianul bucureștean prezintă primul album oficial Lemon blues alături de Daniel Olteanu - tobe (mix și master), Narcis Axinte - bas și Dan Minel Stoica - chitară.

 Jägermeister Brass Band vă încinge atmosfera.

Seara va fi încheiată de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar și electro.

 

 Artele vizuale după cum v-am obișnuit sunt un must pentru evenimentele realizate de către S.T.U.P. Squat B. astfel că nici de această dată nu ne vom abate de la patern, provocându-vă la o proiecție vizuală cu imagini realizate de The Storyalist.

 

Dress code: like ,,Once Upon A Time În America...’’

 

Video-ul de promovare al evenimentului este realizat de către Alex Vlad și Emanuel Gavrilă, iar fotografiile de către Dacian S. Foldi-The Storyalist la Agape Cuisine din str Calea Floreasca 194.

 

 Un eveniment susținut de Jägermeister și Philips România, în calitate de partener principal.

 

Parteneri: Jägermeister/ Philips România / Loft/ True/ Dom Profesor/ Foarfeca și Briciul / WatchShop.ro / TheStoryalist/ Millisimo / Men'S Cave-Clothing Concept Store / Barbosii/ Wood Be Nice / the urban ties / Beauty One / Oxigen-Life's Spirit / Dear Barber România / Men Rock / GarajulFrancez/ 925Gents / STR8myway România /

 

Parteneri media: Stil Masculin/ Social Agenda/ Vulpescu.eu/ Bărbosul.ro/ Denis Radu / Alina Vlad/ BucharestStyle/ Creative Class/ DivaHair/ FPM/ InStilulMeu/ Louise/ MarianCapet/ NakedBrands/ Pia Marina Voicu/ PresaInBlugi/ Umblat.ro/ UrbanThings/ VIP/

 

Articolul urmator I-a acordat primul ajutor unui om al străzii și a ajuns milionară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.