Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu rata cel mai glam eveniment al momentului, petrecerea aniversară StraightToNumber1 by The Brunch Affair!

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă suspini tristă, chinuită de melancolia de a nu te fi născut la New York sau Londra şi de a nu putea frecventa cele mai exclusiviste petreceri ale momentului, trebuie să te anunţăm că durerea ta va lua sfârşit, deoarece The Brunch Affair te invită la petrecerea de aniversare a primului an de existenţă glam, denumită sugestiv StraightToNumber1! Eliberează-ţi agenda: să te afli pe lista de invitaţi a party-ului organizat la Seva, pe 10 decembrie, începând cu ora 18:00, este „must do”-ul momentului! Află detaliile ultrahot!

StraightToNumber1 by The Brunch Affair, cea mai hip petrecere a începutului de decembrie

Cu mottoul Dare To Be Different, The Brunch Affair a luat naştere în decembrie 2015, hotărând să revoluţioneze din temelii lumea petrecerilor bucureştene. Cu ajutorul lor, petrecăreţii din Capitală au spus adio plictiselii blazate şi lipsei de perspective şi au fost invitaţi într-un univers glam, al brunch-urilor exclusiviste, organizate în restaurante hip şi în locaţii cool, edgy, aşa cum îi stă bine unei adevărate elite!

S-a împlinit un an de când fetele de la The Brunch Affair ne-au învăţat noi definiţii ale glam-ului, pe care noi le-am absorbit cucerite, în cele mai posh ţinute şi cu cea mai eclectică atitudine. Şi pentru că primul anişor e atât de important, merită sărbătorit cu atare, cu o petrecere care le va întrece în fast, decadenţă şi, bineînţeles, strălucire pe toate cele de până acum!

StraightToNumber1 va avea loc în spaţiul vibrant, cu influenţe industriale şi glam, din Seva Cuisine.

Aşteaptă-te la fast, frumuseţe şi distracţie cât cuprinde, dar şi la surprize decadente de care îţi vei aminti mult timp de acum încolo.

Alcătuieşte-ţi cea mai posh ţinută şi nu te teme să epatezi în materiale nobile precum catifeaua, pe cele mai periculoase tocuri sau pur şi simplu înveşmântată în paiete şi transparenţe din cap până în picioare. Poartă-ţi bijuteriile opulente şi pregăteşte-te să emani strălucire prin toţi porii!

Aşa cum spun fetele de la The Brunch Affair, this party is all about YOU! Află mai multe detalii de pe pagina de Facebook dedicată acestui eveniment!

Pe noi ne vei regăsi cu siguranţă la StraightToNumber1, pentru că nici nu ne trece prin cap să ratăm cea mai exclusivistă petrecere organizată de The Brunch Affair!

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!