The Brunch Affair sau aventura urbană care a schimbat scena petrecerilor din Bucureşti

The Brunch Affair sau aventura urbană care a schimbat scena petrecerilor din Bucureşti

Redactor Divahair.ro

În ultimele luni oraşul a început una dintre cele mai frumoase aventuri cu The Brunch Affair, un brand de petreceri nou şi inovator care a reuşit să trezească interesul unei categorii speciale de tineri.Într-un Bucureşti saturat de evenimente, The Brunch Affair a venit cu un suflu nou şi a reuşit să capteze rapid atenţia amatorilor de evenimente frumoase. Urmând trendurile din Londra, Paris şi alte capitale importante  din întreagă lume, The Brunch Affair se aliniază curentului şi aduce în Bucureşti un concept nou, exclusivist de petreceri de zi, care au loc în cele mai hip restaurante şi cele mai neconvenţionale şi cool locaţii.

De la launch party-ul ce a avut loc la Fior di Poesia, The brunch Affair şi-a însuşit cel mai îndrăzneţ Role Play alături de Murmur, continuând cu Girls on Top la restaurantul La Vitrine. Le Secret a fost dezvăluit în cadrul celei mai decandente petreceri The Brunch Affair, în superbă casă memorială a lui Spiru Haret, de pe Calea Victoriei.

Venirea primăverii a adus cu sine, cel mai chic Garden Party într-o locaţie de-a dreptul feerică, denumită sugestiv Dumbrava Minunată. Vara a început cu cel mai hot #SummerFlirt pe terasa de la Pescariu Sports & Spa şi va continua cu o petrecere #ByNight, într-o locaţie la fel de minunată.

Dacă vrei să te alături şi tu acestei aventuri, vino joi, 30 iunie, pe Terasa Monteoru şi bucură-te de vară.

Just bring your A-game and the flirt is on!

Accesează următorul link pentru mai multe informaţii legate de acest eveniment: http://bit.ly/291VLNo.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.