Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Nu renunța niciodată la ceea ce îți dorești. Dacă vrei cu adevărat să ți se îndeplinească dorințele, acestea chiar se vor împlini

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Puterea dorințelor noastre este cea care creează realitatea. Atunci când ne dorim ceva cu adevărat, fie că vrem un anumit lucru, fie că vrem să ne împlinim potențialul, responsabilitatea ne revine în totalitate. Noi suntem cei care punem piedici în calea visurilor noastre, de aceea trebuie să învățăm cum să ne eliberăm de teamă și ezitări, de tendința de a renunța la un țel pentru că ni se pare prea greu de atins.

Dacă vrem ceva cu adevărat, dorința noastră va găsi o cale pentru a deveni realitate. Iar secretul pentru a face acest lucru mai ușor este credința, convingerea că întregul Univers ne ajută să ne atingem idealurile. 

Pentru a-ți atinge dorințele trebuie să renunți la rezistențe

Câteodată ni se pare că este mult prea greu să ne realizăm planurile și atunci renunțăm la ele fără ca măcar să fi încercat să le punem în practică. În realitate, rezistențele noastre interioare și convingerile eronate sunt principalele piedici în calea dorințelor noastre. Ne-am obișnuit să considerăm că nimic valoros nu se poate obține fără luptă și fără efort, dar puterea minții și credinței noastre poate face ca lucrurile să devină mai ușoare decât par.

Învață să-ți ascuți ființa profundă și să-ți crești încrederea

Ființa noastră profundă este cea care ne poate conduce pe calea cea mai simplă către scopul nostru, atât timp cât suntem gata să-i ascultăm mesajele. În plus, trebuie să lăsăm credința adevărată să ne ghideze, să lucrăm pentru ca încrederea în țelurile noastre să devină din ce în ce mai puternică. Câtă vreme te ancorezi în credințe negative, lucrurile nu se vor mișca niciodată în direcția dorită.

Dacă te încăpățânezi să dai atenție unei realități rigide, nu-ți vei putea crea nicicând propria realitate. Învață să înlocuiești credințele care te rănesc și te țin în loc cu alte credințe, care te ajută să crești. Repetă-ți mereu mesajele sufletului: „Ceea ce-mi doresc este cu adevărat bun! Acum este momentul potrivit să-mi urmez visurile, pentru că Universul este în acord cu mine!” Privește mereu partea bună a lucrurilor, iar aceasta va deveni din ce în ce mai puternică și va genera din ce în ce mai mult bine. 

Dorințele sunt uneori mai mari decât resursele, dar nu trebuie să renunți la ele

Câteodată, dorințele noastre sunt mult mai mari decât resursele pe care le avem la un moment dat. De aici se naște credința negativă: „Nu voi reuși niciodată să fac asta!”, iar ființa este împărțită între ceea ce dorește și ceea ce crede. Atunci când credința negativă depășește dorința, ești tentat să renunți la visurile tale. Dar ceea ce trebuie să faci este să renunți la credința care îți pune piedici, să lași să crească încrederea că dorința ta se va împlini.

Nu accepta niciodată concluzii precum aceasta: „Poate că dorința mea nu este potrivită, poate că trebuie să renunț la ea!” În realitate, trebuie să aduci mai mult „combustibil” pentru visurile tale, adică o credință mai fermă că ele se pot împlini. Numai așa poți crea un flux care să te poarte către scopul propus. Oricât ar fi de nebunească, dorința ta nu poate depăși posibilitățile infinite ale Universului.

Lasă Universul să te susțină în planurile tale

Este de ajuns să lași vibrațiile și energiile cosmice să te susțină, iar obstacolele din calea ta vor începe să dispară, unul câte unul. Dacă ceri cu tărie Universului să te susțină, vei obține „combustibilul” de care ai nevoie pentru a crea o nouă realitate. Așa că nu renunța niciodată la dorințele tale, pentru că dacă Universul este dispus să-ți dea tot ce-i ceri, nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin decât poți obține.

fantezie

Nu există limite, iar o dorință puternică va găsi întotdeauna calea de a risipi obstacolele și credințele negative și de a deveni realitate, atât timp cât ești gata să accepți că nimic nu este imposibil. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!