Nu trebuie să crezi în magie! Tu ești magia: crede în tine!

Nu trebuie să crezi în magie! Tu ești magia: crede în tine!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Unii oameni cred că succesul depinde de lucrurile exterioare, precum banii, norocul, resursele sau conexiunile fiecărei persoane. Dar, chiar dacă aceste aspecte nu sunt de neglijat, există ceva mai puternic decât toate la un loc: credința în propria persoană. Fără acest ingredient-cheie, nicio magie din lume nu te poate ajuta.

Dar, ca să poți descoperi magia care vine chiar din interiorul tău, trebuie să conștientizezi toate obstacolele interne care te fac să te îndoiești de tine. Da, sunt o mulțime de piedici exterioare în calea succesului, dar ceea ce ne ține cu adevărat în loc este convingerea că nu vom reuși, stima de sine scăzută, tendința spre amânare, gândirea negativă, anxietatea.

Numai magicianul din tine poate lupta cu toți acești inamici. Odată ce îi vei învinge, va surveni o transformare totală, a sufletului, minții și inimii.

femeie par rosu

Și, pentru că orice magician are puteri secrete, iată care sunt forțele ce te vor ajuta pe calea inițiatică a cunoașterii de sine:

Credința neclintită în propria persoană

Dacă tu nu vei crede în tine, cine o va face? Cum vei putea îndepărta obstacolele din calea ta și atinge culmile cele mai înalte, dacă te consideri lipsită de putere?

Deschide ochii către interiorul tău și vei găsi acolo, așteptându-te cu răbdare, partea cea mai prețioasă din tine. Pentru Ființa ta profundă, nici o muncă nu este prea grea și nici un efort nu este prea mare. Trebuie doar să accepți că poți orice, să ai o credință care mută munții din loc.

Nimic nu te poate limita pe calea ta atâta timp cât crezi în tine. Când magicianul interior se trezește, lumea îi pune la picioare toate mijloacele prin care să-și atingă țelul. Nu te îndoi nici o clipă că Universul te va sprijini, atâta timp cât crezi în tine.

Un țel foarte clar definit

Poți avea toate instrumentele necesare, dar unde te vor conduce dacă nu știi care îți este scopul? Un țel clar definit este o condiție esențială pentru a porni în călătoria către împlinirea de sine.

Ca un far călăuzitor, scopul tău trebuie să strălucească în orice moment, în apele tulburi ale emoțiilor tale. Dincolo de teamă, neîncredere, descurajare, capacitatea de a-ți construi un țel precis este garanția că magia ta interioară va funcționa.

O atitudine pozitivă

Este esențial să păstrezi mereu o atitudine deschisă și pozitivă, pentru că gândurile și emoțiile negative hrănesc monștri iraționali, care vor încerca să-ți distrugă magia. Atitudinea potrivită te va ajuta să înțelegi că atingerea scopului tău este o chestiune de timp și de muncă, nu o dorință imposibilă. Sentimentul că ești din ce în ce mai aproape de țelul tău, cu fiecare efort pe care îl faci, te va propulsa mai repede către ținta ta.

Acceptarea eșecurilor ca pe niște lecții de viață

Mulți sunt descurajați atunci când au un eșec, dar adevărații luptători nu se lasă doborâți, ci consideră fiecare cădere ca un prilej de a învăța mai multe despre ei înșiși. Eșecul poate fi învățătorul tău, ucenicul-vrăjitor care te provoacă mereu să-ți depășești limitele.

Eșecul este cel care îți dezvoltă motivația, până când aceasta devine suficient de puternică pentru a depăși orice obstacol. Țelul nostru este cu adevărat valoros tocmai pentru că nu se lasă prea lesne atins și că ne obligă să cădem și să ne ridicăm de mai multe ori, până ne îndeplinim visul. În felul acesta ne dezvoltăm reziliența, o calitate umană incredibilă, care ne ajută să îmbrățișăm plenar existența, cu fericirea și suferințele ei.

Controlul emoțiilor și al gândurilor

Pentru a-ți elibera magia, este necesar să poți privi dincolo de confuzia gândurilor și a emoțiilor rebele. Adesea, agitația minții și invazia sentimentelor negative întunecă lumea noastră interioară și întrerup conexiunea cu magicianul din noi.

Dacă îți hrănești creierul cu afirmații pozitive și cu credință, nu mai există loc pentru gândurile pesimiste. Și chiar dacă apar din când în când, le poți învinge ușor prin atitudinea ta plină de încredere.

femeie raze flori

Evitarea amânării

Atunci când te-ai hotărât care este scopul tău, nu mai amâna nici un moment ci pornește în căutarea lui. Amânarea este un inamic perfid, care se preface inofensiv, îndepărtându-te de fapt din ce în ce mai mult de țelul tău.

Atunci când crezi cu adevărat în tine, nu ai de ce să amâni lucrurile. Amânarea este semnul că încă nu ești perfect convinsă de puterile tale magice. Atunci când inima ta se va deschide și vei accepta că ești o ființă desăvârșită, magia interioară va începe să acționeze.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Superstiții din popor care-ți arată că un bărbat se gândește intens la tine
Ce crede pisica ta despre tine?
Incepe quiz
Ce crede pisica ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.