O femeie recunoaște că întreabă bărbații de la prima întâlnire cât câștigă. "Am relații doar cu bărbați potenți financiar" 

O femeie recunoaște că întreabă bărbații de la prima întâlnire cât câștigă. "Am relații doar cu bărbați potenți financiar" 

Anca Marcus

Lumea modernă a întâlnirilor poate fi o călătorie complicată. Printre piedicile frecvente întâmpinate în procesul de „dating” sunt dificultățile de comunicare și oamenii care par să nu știe ce își doresc cu adevărat. La cealaltă extremă, se află cei care știu exact ce vor de la potențialul lor partener de viață. 

Acesta este și cazul Sofiei Franklyn, o tânără influenceriță în vârstă de 31 de anu, care s-a trezit în centrul unei dezbateri aprinse pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit o practică cu totul neobișnuită în cadrul întâlnirilor. Aparent, le cere bărbaților să își arate soldul bancar la prima întâlnire, spunând că „vrea să se întâlnească doar cu bărbați bogați”. 

Într-un episod recent al podcastului său, femeia a făcut o mărturisire care a stârnit o dezbatere aprinsă. Ea a dezvăluit că le-a cerut bărbaților cu care s-a întâlnit să îi ofere informații despre conturile lor bancare chiar de la prima întâlnire. Nu, aceasta nu a fost o glumă sau o exagerare, ci o cerință reală pe care o are față de toți potențialii săi parteneri romantici. 

@sofiafranklyn I think im just being efficient?  #sofiawithanf ♬ original sound - Sofia Franklyn
 

 

Așa cum era de așteptat, reacția oamenilor la această afirmație neconvențională a fost puternică și polarizată. Mulți dintre tinerii care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost șocați de cerința Sofiei, considerând-o inacceptabilă și invazivă. Cu toate acestea, alții au fost de acord cu ea și au susținut că este perfect valabil să cauți o relație cu cineva care este cel puțin egal cu tine din punct de vedere financiar.  

„Chiar dacă aș avea 100 de milioane, dacă cineva m-ar întreba asta, aș fi pleca în cinci secunde”, „OMG, acesta este duo-ul de care aveam cu toții nevoie”, „La naiba. Sclipitor. Mi-ar fi plăcut să văd asta acum trei ani”, „Cinci secunde din acea voce și caut ușa”, sunt câteva dintre comentariile din online. 

În urma acestor opinii variate, intervine următoarea întrebare: care este motivul din spatele acestei cereri neobișnuite și care sunt argumentele pro și contra acestei abordări? 

De ce Întreabă bărbații despre bani la prima întâlnire?

În timp ce mulți ar putea cataloga această practică ca fiind extremă sau chiar materialistă, Sofia susține că nu o face din rațiuni superficiale. Ea explică pe înțelesul tuturor de ce dorește să se întâlnească cu bărbați bogați: consideră că are dreptul să își aleagă partenerul și mediul în care vrea sa-și petreacă timpul.

Argumentul său se bazează pe faptul că a avut succes în carieră și consideră că este important ca partenerul său să fie pe același nivel financiar pentru a evita potențiale resentimente sau tensiuni în viitor. 

Sofira Franklyn

Leo Skepi, invitatul podcastului, a abordat subiectul cu un pragmatism interesant, întrebând-o pe Sofia despre motivația din spatele cererii sale neobișnuite. Sofia a avut un răspuns hotărât: „Pentru că vreau doar să mă întâlnesc cu un tip bogat care are bani. Cred că știi, am un job. Am foarte mult succes. Așa că, eu cred că am tot dreptul de a spune: „Bună, suntem la același nivel sau îmi pierd timpul?”. 

Perspectiva tinerei poate genera o dezbatere mai amplă despre așteptările și prioritățile în relații. Este corect să punem accent pe succesul financiar al unui potențial partener? Sau ar trebui să acordăm mai multă atenție altor aspecte, cum ar fi compatibilitatea emoțională, interesele comune și valorile personale?

Fiecare individ are dreptul de a-și stabili propriile criterii pentru ceea ce își dorește într-o relație, dar este important să gândim în profunzime și să ne întrebăm dacă cerințele noastre sunt realiste și sănătoase din punct de vedere emoțional. 

 

Cum să-ți alegi partenerul de viață  

Alegerea unui partener de viață este una dintre cele mai importante decizii pe care le poți lua. Iată câteva sfaturu care te vor ajuta să faci o alegere înțeleaptă și să găsești partenerul potrivit pentru tine: 

1. Auto-Cunoaștere 

Începe prin a face o auto-cunoaștere profundă. Explorează-ți pasiunile, valorile, obiectivele și fricile. Cu cât ești mai conștient de tine însuți, cu atât vei ști mai bine ce îți dorești într-un partener de viață. 

2. Comunicare deschisă 

Alege pe cineva cu care poți comunica deschis și empatic. Abilitatea de a asculta și de a vorbi sincer este esențială într-o relație sănătoasă. Caută pe cineva cu care te simți confortabil să îți exprimi gândurile și sentimentele. 

3. Compatibilitatea valorilor 

Verifică dacă partenerul tău potențial împărtășește valorile tale fundamentale. Acestea pot include aspecte precum familia, religia, principiile morale și obiectivele de viață. Compatibilitatea valorilor este cheia unei relații stabile pe termen lung. 

4. Stabilitate emoțională 

Alege pe cineva care aduce stabilitate emoțională în viața ta și care este dispus să te susțină în momentele bune și rele. Partenerul tău ar trebui să fie o sursă de sprijin și încurajare în îndeplinirea viselor tale. 

5. Atracție și chimie 

Nu subestima importanța atracției fizice și chimiei dintre voi. Atracția și conectarea emoțională sunt elemente cheie într-o relație romantică. În timp ce compatibilitatea intelectuală și emoțională este crucială, nu uita să urmezi și inima atunci când alegi un partener. 
 

În cele din urmă, discuția despre modul în care evaluăm potențialii parteneri și criteriile noastre în relații poate fi o sursă importantă de reflecție. Este esențial să ne amintim că fiecare persoană are propriile ei așteptări și priorități și că nu există o abordare universal valabilă pentru întâlniri și relații.

Ceea ce funcționează pentru unii poate să nu funcționeze pentru alții. Însă, e foarte important de știut că deschiderea și comunicarea sinceră rămân cheia oricărei relații sănătoase și de succes. 

Citește și Cum să-ți găsești partenerul ideal în 3 pași  

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Tyla, NYPost

Articolul urmator
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Cum să atragi norocul în casa ta, urmând sfaturile lui Mihai Voropchievici. „Am bani, voi avea bani și cât voi trăi voi avea bani. Sunt un om bogat"
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.