Omul sfințește locul: căror zodii li se potrivește acest proverb

Miercuri, 12.10.2016
de Alexa Galgau

Există un vechi proverb în popor, plin de înțelepciune: „Omul sfințește locul, iar nu locul pe om”. Semnificația acestei zicale este că omul, oriunde s-ar duce, poate să schimbe un loc, să îl facă mai bun și mai rodnic prin personalitatea sa și prin comportamentul pe care îl are. Există persoane care, oriunde s-ar muta, reușesc să transforme locul respectiv într-unul mai bun și mai respectabil. Acești oameni au câteva calități care le permit să „sfințească locul” și să își lase amprenta într-un mod pozitiv și chiar semnificativ.

Află care sunt zodiile cărora li se potrivește acest proverb frumos și plin de adevăr!

Zodiile care sfințesc locul

Taur

Motivul pentru care spunem că Taurul este un om care sfințește locul este acela că persoana născută în această zodie pare că este făcută pentru a clădi. Taurii sunt oameni care își doresc stabilitate și, odată ce și-au găsit locul în care se simt bine, nu îl mai părăsesc pentru nimic în lume. Ei vor face tot posibilul pentru ca locul respectiv să fie mai bun și mai confortabil, așa că poți cu ușurință să îți dai seama unde a intervenit mâna Taurului.

Iubitor de frumos și cu o răbdare de fier, Taurului îi place să lucreze mereu la înfrumusețarea a tot ceea ce îl înconjoară și îi surprinde pe cei din jur cu simțul său estetic ieșit din comun. Dacă intri în casa unui Taur, vei remarca imediat că spațiul este foarte primitor și confortabil, chiar dacă nu este luxos.  

Capricorn

Capricornul se remarcă prin faptul că este deosebit de responsabil și muncitor, ceea ce înseamnă că și el „sfințește locul” în care se află. Acest lucru se aplică în mod special la muncă. Chiar dacă ajunge să lucreze, de pildă, pentru o companie mică sau să aibă o afacere măruntă, Capricornul reușește rapid să culeagă roadele muncii sale și să își creeze un renume tot mai bun.

Dacă un Capricorn s-ar muta într-un sat aproape pustiu, dar situat într-o zonă cu potențial, nu ar dura mult și ar reuși să îl transforme într-un obiectiv turistic, contribuind la dezvoltarea lui din toate punctele de vedere. Aceasta se întâmplă pentru că un Capricorn vede mereu oportunitățile care i se aștern în cale și știe să profite de ele din plin, ceea ce înseamnă că își lasă amprenta asupra tuturor locurilor în care ajunge de-a lungul vieții.  

Rac

Oriunde s-ar duce, indiferent cât de neprimitor este locul respectiv, Racul reușește să creeze un adevărat cămin, chiar și acolo unde pare imposibil. Marea lui dorință este să își facă o familie și să aibă un „cuib” doar al lui, al siguranței și al confortului. De aceea, Racul este încă un om care sfințește locul. Căldura din sufletul lui se extinde și asupra locului în care se află, iar acesta devine mult mai plăcut.

Indiferent de condițiile în care trăiește, Racul poate să creeze un mediu primitor, în care orice om s-ar simți ca la el acasă. Acesta este și unul dintre motivele pentru care, de fiecare dată când mergi cu un Rac undeva, locul respectiv ți se pare mult mai plăcut decât dacă te-ai duce acolo singură. Persoanele născute în această zodie aduc pacea și voia bună oriunde se duc, motiv pentru care sunt mereu primite cu brațele deschise de toată lumea. 

Balanță

Balanța este o persoană care aspiră întotdeauna la armonie și echilibru în toate, având un fel de aură pașnică în jur care îi influențează și pe ceilalți. Persoanele născute în această zodie reușesc să înfrumusețeze chiar și cele mai dezolante și reci locuri prin simpla lor prezență. Atunci când se stabilesc undeva, imediat se simte o schimbare în bine, deoarece au un simț estetic foarte dezvoltat, fiind mereu atrase de tot ceea ce este frumos. Arta este o parte importantă a vieților lor și dacă pe lume ar exista numai Balanțe, probabil acesta ar fi domeniul cel mai căutat și cel mai bine plătit din societate. 

Echilibrul interior al Balanței se răsfrânge și asupra exteriorului, indiferent că este vorba despre un loc sau despre persoanele din jur, care se „molipsesc” și devin mai pașnice sau mai calme în prezența acestei zodii. 

Ești de acord cu proverbul „Omul sfințește locul”? Ce alte zodii crezi că reușesc să își pună amprenta oriunde s-ar duce?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (15)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!