Nu Skin

Pe 12 ianuarie va fi lună plină în Rac: vezi cum îți influențează viața acest fenomen

Redactor Alexa Galgau

Prima lună plină a anului are loc pe 12 ianuarie și se află sub influența Racului, un semn de apă care este guvernat chiar de Lună și a cărui principală calitate este intuiția. Acest fenomen astrologic ne influențează viața în mai multe moduri și ne ajută să observăm direcția pe care o va lua viața noastră în anul care abia a început.

Află cum te influențează luna plină în Rac și ce ar trebui să faci pentru a profita din plin de energia pe care o căpătăm de la acest fenomen!

Luna plină în Rac

Luna plină în Rac este o bună oportunitate să aflăm adevărata noastră natură și să dezlănțuim puterea pe care toți o avem în interior. Racul, prin faptul că are o intuiție aparte, ne influențează cu ocazia acestui fenomen și fiecare dintre noi poate avea revelații despre propria persoană în noaptea cu pricina.

Această descoperire de sine apare și după o perioadă de tensiuni acumulate, care încă nu au ieșit la suprafață. Multe persoane simt o acumulare de energie negativă care stă să izbucnească, însă luna plină în Rac ne va ajuta să o transformăm în energie pozitivă și să o fructificăm, canalizând-o spre autocunoaștere. Este adevărat că putem descoperi niște lucruri nu tocmai plăcute despre noi înșine, dar acestea ne ajută, în definitiv, să evoluăm și să devenim mai buni.

În ziua în care vom avea parte de această lună plină, este foarte probabil să fim mult mai emotivi și chiar sa avem mici conflicte cu cei din jur. Din fericire, aceste conflicte nu sunt majore, iar capacitatea intuitivă și empatică a Racului ne influențează, astfel că vom reuși mai bine să ne punem în locul celorlalți și să înțelegem și punctul lor de vedere. Dacă te vei simți copleșită pe parcursul zilelor următoare, ia aminte că este o reacție normală și, în loc să încerci să îți reprimi sentimentele, acceptă-le și ele vor dispărea mai repede.

Această lună plină în Rac reprezintă un început interesant pentru anul 2017, deoarece indică faptul că urmează o perioadă de schimbări benefice și dezvoltare. Totuși transformarea nu poate să aibă loc decât dacă ne încredem în intuiție, ceea ce pentru mulți dintre noi este foarte dificil. Trebuie să credem că fiecare dintre noi are o înțelepciune nativă, o voce interioară pe care trebuie să o ascultăm în momente de restriște.

Tot începând cu data de 12 ianuarie vom observa o îmbunătățire a relațiilor amoroase și o legătură mai strânsă cu cei dragi. Racul este o zodie sentimentală și romantică, iar atunci când ne influențează, ne face și pe noi mai dornici de afecțiune și de „dulcegării”. Acum este momentul să rezolvi problemele mai vechi din relație, pe care le-ai tot amânat. Poți deschide subiecte mai delicate fără teama unui conflict major, pentru că luna plină în Rac vine cu mai multă înțelegere și cu o doză suplimentară de empatie, care ne va împiedica să ne certăm.

Așadar, luna plină în Rac este un moment oportun pentru toată lumea și o bună ocazie să ne refacem relațiile cu ceilalți și să devenim mai înțelepți.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta