Pentru ce infracţiune rişti să fii arestată în funcţie de zodie?

Vineri, 27.05.2016
de Andreea Baluteanu

Poate că eşti cea mai paşnică persoană de pe Pământ şi saluţi respectuos orice echipaj de poliţie care îţi iese în cale, dar trebuie să ştii că fiecare dintre noi ascundem o latură întunecată!

Pentru că suntem supuşi „păcatului”, îţi prezentăm mai jos infracţiunile pe care rişti să le comiţi în funcţie de zodie şi care îţi pot asigura un sejur nu tocmai plăcut „la răcoare”.

Pentru ce infracţiuni rişti să fii arestată în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul este o fire pasională şi impulsivă, aşa că nu ne-am mira dacă a avut parte de câteva altercaţii cu forţele de ordine. Cel mai probabil, acest focos semn al zodiacului şi-ar „câştiga” perechea de cătuşe în urma unui asalt violent asupra partenerului care l-a trădat. Până şi poliţiştilor le va fi greu să salveze presupusa „victimă” din mâinile aprigului Berbec!

Taur

Taurul este o persoană paşnică și calmă, aşa că cel mai probabil va ajunge total întâmplător (şi nevinovat) în compania unui poliţist! Dacă reprezentantul legii tocmai se pregăteşte să muşte o îmbucătură zdravănă dintr-o gogoaşă cu topping de ciocolată, aţâţând poftele nativului, e vina Taurului dacă nu se poate abţine şi „înhaţă” deliciul din mâinile poliţistului? Din păcate, furtul este o infracţiune destul de gravă, mai ales dacă implică şi un angajat al poliţiei!

Gemeni

Nici sociabilul Geamăn nu ar avea motive să atragă atenţia unui poliţist, dar, la fel ca Taurul, şi el se poate lăsa tentat de „arsenalul omului legii”. Iar perechea de cătuşe strălucitoare îi aprinde imaginaţia... nu va putea să plece fără ea. Din nou, „bietul poliţist” este deposedat de bunuri de un semn zodiacal „păcătos”.

Rac

Sensibil şi inofensiv, nativul din Rac este cel mai puţin probabil candidat la un sejur plătit de stat la puşcărie! Singurul risc la care se supune este să se găsească la momentul nepotrivit în locul nepotrivit, decizând să ofere o mână de ajutor unui prieten care se „chinuie” să care bunuri din casa unui vecin! Ghinionul lui? Nici măcar forţele de poliţie nu îl cred atât de „naiv” şi cel mai probabil va fi arestat pentru complicitate!

Leu   

Leoaica este uşor de atras în capcană! Să spunem că se plimbă liniştită printr-un magazin şi vede o pereche de ochelari de soare care îi vin perfect, dar pentru care nu are bani suficienţi în portofel. Să mai spunem că are alături şi un prieten binevoitor care o provoacă să îşi însuşească ochelarii cu vorbele magice „nu ai curaj”. Tocmai am obţinut reţeta perfectă a furtului, pentru care Leoaica va fi cel mai probabil arestată, pentru că nu se va putea abţine să nu se laude!

Fecioară

O fire perfecţionistă ca Fecioara nu are cum să greşească! Bineînţeles, nu e vina ei dacă se întâmplă să fie martoră la o arestare, iar poliţistul face totul pe dos! Se va apropia de el, explicându-i insistent cum trebuie să pună cătuşele, care este discursul pe care să i-l servească infractorului şi îl va bate la cap până ce va ajunge la rândul ei arestată. Pe bancheta din spate a maşinii de poliţie, va avea grijă să îi explice şi criminalului ce a greşit şi cum ar fi trebuit să procedeze pentru a nu fi prins, atrăgând şi mai multe capete de acuzare!

Balanţă

Acest semn zodiacal are un simţ uluitor al dreptăţii! Cum va încălca legea? Va fi prădată de un hoţ în timp ce se admiră în oglinda din magazin şi, ca să reechilibreze balanţa, va sustrage şi ea contravaloarea obiectelor de care a fost deposedată. Cu greu va înţelege apoi de ce această justiţie perfect executată este „recompensată” cu închisoarea!

Scorpion

Dacă nu a avut până acum de-a face cu poliţia, Scorpionul a fost cel mai probabil înconjurat numai de „îngeraşi”. Această zodie este predispusă la un comportament sociopat, iar dragostea sa de răzbunare este arhicunoscută! Calcă-l pe coadă pe Scorpion şi sunt şanse mari să fii ucisă în somn, iar el să facă o călătorie până la închisoare (de unde va evada, cel mai probabil).

Săgetător

Săgetătorul este un organizator (şi participant) prolific la curse de maşini ilegale! Nu e vina lui că îi plac sporturile extreme şi adoră să îi curgă adrenalina prin vene! După ce va fi descoperit, îi va depăşi pe politişti într-o urmărire aventuroasă sau îşi va câştiga iertarea cu frumuseţea sa, fiind cea mai atrăgătoare zodie!

Capricorn

Capricornul are tabieturi şi nu e deloc recomandat să îl deranjezi! Care este infracţiunea pe care riscă să o comită? Să ucidă cu sânge rece colega de birou care îl deranjează zilnic cu tocurile ei cui supărătoare, cu vocea ascuţită şi bârfele neinteresante pe care nu se mai satură să le împrăştie! Măcar acum va putea şi Capricornul să îşi facă treaba în pace!

Vărsător

Cel mai probabil, Vărsătorul va fi arestat pentru că a pătruns ilegal într-o clădire de înaltă securitate a guvernului, convins că ascunde dovezi certe ale existenţei extratereştrilor sau chiar creaturi pierdute din Cronicile din Narnia. Trebuie să îl apreciem pentru ingeniozitatea sa!

Peşti

Aceşti nativi simpatici şi drăgălaşi cad atât de uşor în capcanele dependenţei de droguri! Ai auzit de Kurt Cobain? Era născut în zodia Peşti! Cel mai probabil, Peştii vor fi arestaţi pentru posesie ilegală de droguri sau chiar pentru că adăpostesc o plantaţie îmbelşugată cu... marijuana!

Tu ce părere ai? Rişti să fii arestată pentru infracţiunea specifică zodiei tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!