Nu Skin

Personaje care aproape au distrus seriale de top

Alexandra Dragoi

Ce faci atunci când ai o zi liberă și vrei să o petreci stând în casă? Ce faci când plouă afară și e vreme de stat în pat? Exact! Te uiți la seriale. O pungă de popcorn în brațe, jaluzelele trase, laptopul lângă tine și dai drumul la maraton.

Sigur ai și tu un serial preferat pe care îl urmărești cu sufletul la gură. Îi admiri pe actorii care par că se descurcă de minune și totul le iese perfect. Și sigur râzi cu gura până la urechi la fazele comice sau la dublele nereușite difuzate la finalul serialului.

Află că, de-a lugul timpului, au existat personaje care au fost la un pas să distrugă seriale de top urmărite de milioane de oameni. Descoperă în rândurile de mai jos povestea lor și cum s-a terminat totul!

Seriale de top care au fost la un pas să fie distruse 

Maya Herrera – Heroes

Maya Herrera din serialul heroes

Sursa foto: Pinterest

Înainte ca piața filmelor cu supereroi să ajungă la saturatație, serialul „Heroes” a fost printre primele de acest gen și s-a bucurat de o reușită fantastică. În sezonul doi, regizorul decide să introducă un personaj nou, pe nume Maya Herrera. Ea rămâne în memoria admiratorilor ca fata căreia îi curg lacrimi cu venin. Succesul ei a fost treptat și s-a lucrat intens la conturarea acestui personaj care anunța un viitor promițător.  Realitatea nu a coincis cu așteptările, iar pubicul s-a plictisit de monotonia sezonului. Scenele erau predictibile, iar acțiunea era repetitivă.

Prin urmare, regizorul a decis scoaterea ei din serial și a transmis un mesaj public prin care își cere iertare față de audiență, recunoscând că a fost o greșeală introducerea unui nou personaj.

Scrappy Doo – Scooby Doo

scrappy doo

Sursa foto: Pinterest

Timp de decenii, Scooby Doo și prietenii săi de la Mystery Inc. au demascat răufăcători. În 1979, cu toate acestea, a existat un impuls pentru a anula serialul „Scooby”, din cauza episoadelor repetitive. Producătorii Hanna-Barbera au găsit soluția introducându-l în serial pe nepotul lui Scooby, Scrappy Doo, sperând că asta va salva situația. În timp ce Scooby și cel mai bun prieten al lui, Shaggy, se temeau mereu de monștrii cu care se confruntau, micul Scrappy era exact opusul.

Ca un băiat frământat de furie, Scrappy căuta mereu o luptă și mottoul lui era „Puppy power”. Câțiva ani mai târziu, în primul film de acțiune al lui Scooby, Scrappy a fost portretizat ca un membru lipsit de respect. Deci, pentru a concluziona: Scooby va rămâne clasic, iar Scrappy... doar un personaj episodic.

Wesley Crusher – Star Trek: The Next Generation

Wesley Crusher din serialul Star Trek

Sursa foto: Pinterest

Wesley Crusher a fost un personaj foarte criticat, care a făcut parte din cunoscuta serie a filmelor „Star Trek”. În film, el joacă rolul unui membru al unui echipaj de navă spațială. Calitățile lui de lider și ideile lui salvatoare l-au poziționat în categoria celor care „se bagă mereu unde nu le fierbe oala”. Mai mult, chiar dacă făcea parte din acest echipaj, el nu reușise să treacă probele de la admiterea la Academie.

Acest fapt a fost foarte dur criticat, subliniind ideea că studiile nu sunt necesare pentru a avea succes.
Personajul a părăsit platourile de filmare începând cu sezonul al patrulea, iar seria de filme s-a bucurat în continuare de succes.

Seven – Married... With Children

familia Bundy

Sursa foto: Pinterest

Seven este un copil abandonat care a fost luat în grijă de familia Bundy. Stâlpul familiei, domnul Bundy, este foarte mândru de copilul lui și afirmă deseori că „este un adevărat Bundy” pentru că face multe năzdrăvănii. În schimb, actorul care îl interpretează pe micuțul Seven este destul de necunoscut și lipsit de experiență, iar audiența începe să remarce acest lucru, ceea ce duce la o scădere semnificativă a ratingului.

Regizorii au găsit o soluție ingenioasă prin care micuțul Seven să fie scos ușor, ușor din scenarii. Vecinii familiei Bundy s-au oferit să îl crească ei pe băiat și, în câteva episoade, puștiul a fost dat uitării. Iată cum, în doar câteva episoade, un personaj care era în centrul acțiunii poate să cadă în anonimat. După luarea acestei decizii, serialul s-a mai bucurat de faimă încă patru sezoane.

Așadar, se pare că nu toate serialele de top au avut un plan bine pus la puct. Regizorii au mizat pe spontaneitate și au riscat totul, până la un pas să dărâme succesul pe care l-au clădit.

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!