Peste 500 de copii și adolescenți și-au demonstrat dexteritatea la evenimentul de Kendama organizat de Plaza România și de Diverta

Redactor Divahair.ro

Centrul comercial Plaza România și Diverta i-au antrenat pe fanii jocului japonez într-o nouă întrecere Kendama, care a avut loc vineri, 11 august, în intervalul orar 17.00 – 23.00. Peste 500 de copii și adolescenți, împărțiți în echipe de câte trei, au participat la competiția jurizată de CRBL. Mai mult, micii iubitori ai Kendamei au început să se înscrie la concurs de la ora 13.00, cu toate că startul înscrierilor erau programat pentru ora 16.00. Echipa câștigătoare a locului I a obținut drept premii trei hoverboard-uri.

Acest eveniment a fost organizat după ce românii și-au manifestat pasiunea pentru jocul japonez și impresionantele abilități dobândite la competiția Kendama găzduită pe 13 mai de Plaza România, competiție care, cu 659 de participanți, a devenit cea mai mare din Europa și a doua din lume după aceea din Singapore.

 eveniment kendama

Despre Plaza România

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2005, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.

Despre Diverta:

Înființat în 1999, Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor. Cu o rețea de 27 de magazine în toată țara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gamă de divertisment și dezvoltare personală pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole școlare și office, cele mai căutate brand-uri de jucării și cele mai inedite idei de cadouri și soluții de ambalare. Sub sloganul ”mereu ceva nou”, Diverta oferă publicului peste 50.000 de idei de cadouri.

Articolul urmator Adolescenți separați de familii, nevoiți să-și dea băiețelul spre adopție. 38 de ani mai târziu se regăsesc

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.