Picturi pe numere cu ramă, găsiți doar la Pictorul Fericit!

Picturi pe numere cu ramă, găsiți doar la Pictorul Fericit!

Redactor Divahair.ro

Suntem oameni și nimic din ce ne este omenesc nu ar trebui să ne fie străin, deci putem încerca în fiecare zi să vedem altfel viața și tot ce are ea să ne ofere. Astfel, putem încerca să ne deconectăm un pic mai des decât o făceam de obicei și să testăm hobby-uri care să ne facă plăcere, dar care să ne poarte în alt univers, unul încă neexplorat.

Așa este și pictura, o modalitate de relaxare fantastică, care este accesibilă oricui vrea să încerce. Nu este necesară experiența, ci doar intenția care exista de multă vreme, dar niciodată nu era timpul potrivit.

Așadar, pentru un început promițător este recomandat să începeți această nouă aventură cu picturi pe numere cu rama.

Pictura pe numere, făcută pe pânză - prințesă care traversează o apă pe un cal alb.

Ce sunt picturile pe numere

Dacă îți plac culorile și ai fost dintotdeauna atras de arta pictatului, dar nu ai avut timpul necesar să aprofundezi acest lucru, acum e momentul ideal să te apuci de pictură. Nu este deloc complicat să faci asta, deoarece picturile pe numere au fost special create pentru a face această experiență pe cât de plăcută, pe atât de ușoară.

Pictura pe numere presupune să pictați pe o suprafață care are deja un model trasat sau prestabilit. Trebuie doar puțină atenție la numere și la culorile alocate fiecărui segment de pe pânză. Este oarecum asemănător cu asamblarea unui puzzle, numai că rezultatul final vă poate surprinde chiar și pe dumneavoastră.

Este surprinzător faptul că de la o simplă pânză se poate ajunge la un tablou reușit, în culori vii cu care veți atrage atenția celor din jur, poate și puțină invidie.

Ce conține un set de picturi pe numere

Dacă vă atrage ideea de a crea un tablou și v-ați decis să achiziționați pânză și acuarele, ar trebui să știți că există și seturi complete de pictură de acest gen.

Picturile pe numere sunt ambalate deja în set complet cu accesorii. Este mult mai practic și accesibil ca și preț să vă luați un asemenea set. Kitul include 3 pensule de mărimi diferite, tot setul de culori acrilice premium, pânza de pictură 100% din bumbac, fixată pe șasiu.

Util și practic deopotrivă, îl puteți lua în călătorii sau oriunde găsiți un moment de liniște pentru a vă conecta cu propriul suflet.

Pentru cine este recomandată pictura pe numere

Orice iubitor de frumos va fi plăcut surprins de cât de ușor este să picteze folosind această tehnică. Astfel, atât copiii, cât și părinții se pot relaxa împreună, iar copiii pot învăța în felul acesta coordonarea ochi-mână, dar și bucuria creației.

Pictura pe numere recomandată femeilor, cu subiecte specifice universului feminin aduce o oază de gingășie și calm printre activitățile cotidiene.

Chiar și bărbații pot picta tablouri dedicate pasiunilor lor, cum ar fi mașinile sau imagini din călătorii exotice, printre altele. Va fi pentru ei o provocare neobișnuită. Iar bunicile îți vor descoperi un nou hobby, acela de a da viață cu ajutorul acuarelelor picturilor cu peisaje sau teme religioase.

Puteți descoperi mult mai multe modele la Pictorul Fericit, pe pagina oficială Pictorul Fericit.ro.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

Informații de contact

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2, telefon 0754459540
Suceava, România

Articolul urmator
O femeie recunoaște că întreabă bărbații de la prima întâlnire cât câștigă. "Am relații doar cu bărbați potenți financiar" 
O femeie recunoaște că întreabă bărbații de la prima întâlnire cât câștigă. "Am relații doar cu bărbați potenți financiar" 
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?
Incepe quiz
Cat de fericit este iubitul tau langa tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.